National

O tânără în vârstă de 27 de ani a murit după ce a fost lovită de o maşină şi lăsată să agonizeze în mijlocul drumului

Publicat: 04 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tânără în vârstă de 27 de ani a murit după ce a fost lovită de o maşină şi lăsată să agonizeze în mijlocul drumului
O femeie a fost lăsată să agonizeze până la moarte de o șoferiță care a dat cu mașina peste ea

Eveniment tragic în Argeş unde o tânără în vârstă de doar 27 de ani a murit după ce a fost lovită de maşină. Femeia a fost lăsată să agonizeze în mijlocul străzii iar medicii care au venit la fața locului nu au mai putut face nimic să salveze victima.

Şoferiţa care a produs accidentul are 41 de ani şi a fost identificicată mai târziu de către oamenii legii care au reţinut-o pentru 24 de ore.

O tânără a fost lovită cu maşina şi a fost lăsată să agonizeze până când a murit

Vorbim despre un accident rutier în care o tânără care a fost lovită de o şoferiţă în vârstă de 41 de ani a fost lăsată să agonizeze până la moarte. Şoferiţa a plecat de la locul accidentului şi a fost identificată ulterior de oamenii legii şi a fost reţinută pentru 24 de ore. În comunicatul oferit de cei de la IPJ Argeş se arată că accidentul care s-a produs în noaptea de duminică spre luni şi că au fost sesizaţi referitor la aspectul că o femeie în vârstă de 27 de ani zace inconştienta în mijlocul drumului. Oamenii legii şi medicii s-au deplasat la faţa locului iar cei din urmă nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa femeii:

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Tarniţa din Curtea de Argeş, a fost găsită o femeie de 27 de ani, în stare de inconştienţă, posibil victimă a unui accident rutier. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de ambulanţă, însă, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, femeia a decedat”, se precizează în comunicat.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore

După mai multe cercetări, oamenii legii au ajuns la concluzia că responsabilă de accidentul menţionat mai sus este o şoferiţă în vârstă de 41 de ani care, după ce a izbit femeia a plecat de la faţa locului. Femeia este domiciliată în Curtea de Argeş şi după administrarea probatoriului, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore urmând ca marţi să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Adauga un comentariu