Magazin

O tanara pe nume Ioana (21 de ani), din Barlad, a trait spaima vietii ei! Ce i-a facut iubitul in pat

Publicat: 20 feb. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tanara pe nume Ioana 21 de ani din Barlad a trait spaima vietii ei Ce i-a facut iubitul in pat
1
Din pat in pat” e rubrica fara perdea, despre sex, ce gaseste rezolvare tuturor dilemelor cititorilor. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme.
Numele meu este Ioana, am 21 de ani si sunt din Barlad. In urma cu doar cateva zile, am avut parte de o surpriza neplacuta. Iubitul meu mi-a propus sa incercam o chestie noua in pat, iar eu m-am speriat. Imediat i-am dat papucii. A scos o pereche de catuse de la spate si a incercat sa mi le puna la maini. Acest episod m-a speriat teribil. Crezi ca am procedat corect?
Draga mea. Nu ai de ce sa reactionezi asa. Pur si simplu, atat femeile cat si barbatii au fantezii, dorinte arzatoare….Greseala pe care a facut-o iubitul tau este aceea ca nu a vorbit cu tine inainte, ci a vrut sa te surprinda. Din pacate te-a surprins neplacut. Din cate mi-ai povestit, se pare ca iubitul tau are un fetis, fetis pe care tu nu pari dispusa sa-l impartasesti.
Oamenii sunt atrasi de acest joc din diferite motive. Fiind legat poti sa te relaxezi si sa te concentrezi pe placerea pe care o primesti fara sa te stresezi ca trebuie sa dai si tu inapoi, in acelasi timp, partenerului. Altii spun ca placerea de a se „lupta” cu partenerul le creste nivelul de adrenalina si le da o senzatie de excitatie maxima. Fiind legat la ochii, celalalte senzatii ale corpului se amplifica. 
Cel care isi leaga partenerul, restrictionandu-l si facandu-l vulnerabil simte placerea puterii, dar binenteles ca nu trebuie abuzat de acest lucru. Parerea mea este ca ar fi trebuit sa va jucati mai intai cu o esarfa, apoi, daca raspundeai pozitiv si te simteai foarte bine, puteati sa treceti la catuse. Consider ca te-ai speriat mult prea usor si ai renuntat prea repede. Trebuie sa vorbesti cu iubitul tau, nu sa te desparti pur si simplu. Daca nu esti deschisa la astfel de jocuri in pat, atunci trebuie sa-i spui. Sau poate ar trebui sa incerci.
Adauga un comentariu