International

O tânără româncă, mama a doi copii, a murit fulgerător in Italia! Trebuia să fie operată

Publicat: 25 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tânără româncă mama a doi copii a murit fulgerător in Italia Trebuia să fie operată
Ioana Lingurar a murit fulgerător într-un spital din Italia

Ioana era o femeie din România stabilita in Italia care a murit fulgerător, subit, fără ca cineva sa poată explica cum s-a intamplat acest lucru. Femeia in varsta de 28 de ani era mama a doi copii si era programată să facă o operatie de rutină dar a făcut stop cardiac si a decedat.

Nimeni nu isi explică ce s-a intamplat iar clinica privată din Perugia este in vizorul unei anchete penale pentru a se stabili ce s-a intamplat si de ce a murit femeia.

Româncă moartă in Italia inaintea unei operatii de rutină

Ioana Lingurar a murit in noaptea de vineri spre sambătă, ianuarie 2021. Aceasta ea programată la o operatie de sold. A fost transportată la o clinica privată pentru a se opera. Ulterior, inainte de operatie aceasta a suferit un stop cardiac si a fost transportată de urgență la spitalul Santa Maria della Misericordia, în Perugia. Femeia a fost internată de urgență la Terapie Intensivă dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Operatia la sold era una banala, practicată des in clinica respectivă. Vorbim despre faptul că femeia fusese programată cu ceva timp in urma si aceasta nu era ceva iesită din comun. Operatia la sold urma să se producă după o anestezie locala.

Totusi, din motive incă necunoscute, Ioana a făcut stop cardio-respirator si a fost transportată de urgentă, de la clinică la un spital din Italia. Femeia s-a stins din viață in noaptea de vineri spre sâmbătă, potrivit observatornews.ro

Ce spune procurorii italieni despre cauzele mortii Ioanei Lingurar

Pentru a putea stabili cauzele mortii Ioanei Lingurar, procurorii italieni au cerut autopsia. Cel mai probabil, procurorul Gennaro Iannanore, procurorul de caz, va numi un medic legist care să execute autopsia necesară identificării cu exactitate a cauzelor care a dus la tragedie. In aceste momente există un dosar deschis pentru omor si urmează ca persoanele vinovate, daca există, să fie trase la raspundere.

În fapt, scrie La Nazione, se pare că Ioana, mamă a doi copii mici și rezidentă la Colle San Paolo (Tavernelle) împreună cu partenerul ei italian, nu fusese încă operată când a intrat în primul stop cardio-respirator.

O ipoteză privind cauza morții este și anestezia la care fusese supusă, dar este încă prea devreme pentru a exclude posibile afecțiuni ale tinerei, care ar fi putut provoca moartea subită.

Familia tinerii au făcut plângere penala iar prietenii ei ii deplâng moartea

După decesul Ioanei, familia acesteia a depus o plângere penală inregistrată de avocatul Alessandro Vesi la Politie. Acestia doresc tragerea la raspundere a persoanelor care se fac vinovate de moartea Ioanei. Procurorul de caz a dispus efectuarea autopsiei, a cerut dosarele medicale ale femeii, dar şi identificarea imediată a medicilor care s-au ocupat de intervenţia chirurgicală a Ioanei.

Intre timp, zeci de prieteni ii deplâng moartea. Pe retelele de socializare au inceput să curgă zeci de mesaje de condoleante de la familie dar si de la prieteni.

Nu este primul caz în care cetățeni români mor în Italia. Vorbim despre cazuri suspecte de deces. De exemplu, în 2016 o româncă a fost găsită moartă în pensiunea în care lucra. Mai recent, tot în luna ianuarie 2021, o româncă a fost ucisă cu sânge rece de o altă română.

Adauga un comentariu