Cancan

O tânără s-a îndrăgostit de tatăl ei. Toată comunitatea a rămas uimită când a aflat

Publicat: 29 oct. 2020
o tânără s-a îndrăgostit de tatăl ei
O tânără, care fusese dată spre adopție la un an, a făcut o pasiune pentru tatăl ei biologic

Situație scandaloasă într-o localitate din Satu Mare după ce o tânără s-a îndrăgostit de tatăl ei biologic și s-a ajuns la incest. Fata fusese dată spre adopție la vârsta de un an, iar după ce a devenit majoră și-a căutat părinții naturali. Când i-a găsit a făcut o pasiune pentru tatăl ei. Relația lor a scandalizat întreaga comunitate.

Caz cutremurător care a oripilat o întreagă comunitate. Povestea este despre o fată care a făcut o pasiune pentru tatăl el natural. Aceasta fusese dată spre adopție și, când a aflat cine sunt părinții ei naturali, s-a mutat la ei și s-a îndrăgostit de tatăl său. Povestea lor a șocat întreaga comunitate și aceasta deoarece relația tată-fiică a fost dusă la un alt nivel și s-a ajuns la incest.

O tânără s-a îndrăgostit de tatăl ei biologic

Fata, din Negreşti-Oaş, județul Satu Mare, a fost abandonată și dată spre adopție la vârsta de un an. Când a împlinit 18 ani, tânăra a mers să-și caute părinții biologici. Aceasta a aflat cine sunt abia în 2017, când a intrat în posesia unor documente şi a plecat să-i caute. I-a găsit în localitatea Pişcolt din Satu Mare, iar de atunci au ținut strâns legătura. Fata își vizita mereu familia naturală și vorbeau des la telefon.

Aceasta a dezvoltat o pasiune ieșită din comun pentru tatăl ei biologic încă de când l-a văzut pentru prima dată. La fel s-a întâmplat și în cazul bărbatului, acesta având sentimente nepotrivite pentru fata lui. Ulterior, ea s-a mutat cu aceștia și lucrurile au luat-o razna, trecându-se peste bariera tată-fiică. Cei doi nu au ținut cont de nimic și au început să întrețină relații sexuale.

„De atunci (n.r. – luna octombrie 2017) am venit în vizită în repetate rânduri. Tot din luna octombrie am început să am conversaţii telefonice cu părinţii mei naturali. De la începutul anului 2018, având întâlnirile cu familia naturală, am început să mă îndrăgostesc de tatăl meu natural, (…) iar acesta la rândul lui la fel (…). De la data de 26.01.2018 am dormit împreună cu tatăl meu în acelaşi pat, întreţinând raporturi sexuale cu el, chiar dacă ştiam amândoi că suntem tată şi fiică”, le-a mărturisit fata anchetatorilor.

Au fost dați în vileag de mama fetei

Concubina bărbatului, mama naturală a fetei, și-a dat seama că între cei doi se întâmplă ceva. Și aceasta deoarece de la o vreme auzea noaptea zgomote din altă cameră. Bărbatul a fost nevoit să-i mărturisească femeii adevărul, explicând că s-a îndrăgostit de fiica lor și vrea să-și trăiască restul vieții cu ea.

Astfel, cei doi au continuat să doarmă împreună, iar toată comuna a aflat de incestul lor. Oamenii au dat buzna în gospodăria bărbatului şi au fost la un pas să-l linşeze. Fata a sunat la poliție, de teamă că tatăl și iubitul ei ar putea păți ceva. Când au sosit autoritățile, cei doi au recunoscut ce se întâmplă între ei.

El a explicat că a întreținut zilnic relații sexuale cu fiica lui, în timp ce concubina și ceilalți cinci copii dormeau. În cele din urmă, bărbatul a spus că regretă cele întâmplate. Ambii au fost trimişi în judecată. Procurorii au considerat că gradul de pericol social concret al faptelor comise de către cei doi inculpaţi este unul foarte ridicat și reprezintă un pericol asupra speciei umane. Bărbatul și fiica lui au fost achitați după efectuarea unui test ADN.

Povestea incestuoasă cu o tânără care s-a îndrăgostit de tatăl ei a ajuns să fie cunoscută la nivel național. Momentan nu se știe cum a continuat relația dintre cei doi.

Adauga un comentariu