Actualitate

‹‹O tiganca, manelista si inculta!›› Carmen Serban a luat foc cand a auzit cum a fost jignita

Publicat: 09 mai 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tiganca manelista si inculta Carmen Serban a luat foc cand a auzit cum a fost jignita
Carmen Șerban a avut mai multe concerte și, la final, s-a alea cu o răceală groaznică

Scandalul in care a fost implicata Carmen Serban cu reprezentantii Facultatii de Medicina este departe de a se fi incheiat. Lucrurile au degenerat rapid dupa ce cantareata a filmat un videoclip in incinta facultatii, mai exact in biblioteca institutiei.

Carmen Serban a fost intens criticata atat de studenti, cat si de profesori. In zadar a incercat ea sa se apere, furia acestora fiind de necontrolat. Mai mult, i-au fost trimise mesaje jignitoare prin intermediul mai multor mijloace de comunicare. Dar iata ce a declarat cantareata, destul de lezata de injuriile si apelativele deloc placute:

"Nu s-a intamplat nimic grav. Eu am filmat acest videoclip in urma unei cereri oficiale care mi-a fost aprobata. M-am bucurat foarte tare, videocliplul a fost filmat in perioada de vacanta, nu am impiedicat cu nimic procesul de invatamant. Nu a incercat sa vina nimeni la biblioteca sa citeasca. Care este diferenta dintre mine si oricare student? Eu sunt absolventa de facultate si de master, lucrurile acestea nu se stiu despre mine. Ei spun ca sunt tiganca, manelista si inculta", a spus vadit suparata Carmen Serban intr-o emisiune TV.

"Eu am cantat manele in urma cu 20 de ani si am renuntat pentru ca nu le cantam bine. Am renuntat la acest gen chiar atunci cand era in floare. Mi-am asumat un risc atunci, am pierdut bani, am luat-o de la zero. Am studiat, am evoluat intre timp si datorita mie elevii pot sa scoata la iveala o problema si sa o discute", a mai tinut  sa precizeze vedeta.

Adauga un comentariu