Magazin

O trambulină copii poate fi cel mai frumos cadou

Publicat: 30 apr. 2020

Cei mai mulți dintre noi avem prieteni de familie care au copii și știm ce înseamnă să se apropie ziua de naștere a unuia dintre ei. Ce căutări, ce probleme pentru a găși cel mai special și util cadou pentru ei. De ceva timp am pus în aplicare o tactică subtilă prin care la întâlnirile pe care le avem, la ei sau la noi, încerc să-l întreb, sau să o întreb, ce și-ar dori cel mai mult. Și uite așa, am descoperit că una dintre fetițe își dorește o trambulina. Mirat mai mult sau mai puțin, am luat de bun răspunsul, pentru că nu există nimic pe lumea asta mai sincer decât dorința unui copil.

Înarmat cu dorința ei, care s-a transformat pe loc în sarcina mea de a găși cea mai bună trambulină copii, am început să caut. Cred că toți cei care avem copii ne-am întâlnit în parcuri cu locurile de joacă în care sunt instalate aceste trambuline. Având imaginea vizuală a acestor „device-uri” am avut ceva temeri în ideea că sunt destul de mari, grele și mai mult că sigur complicat de montat.

Șansă a fost că am găsit destul de rapid un magazin specializat care vinde tot felul de produse pentru grădina, printre care și trambuline copii. Mai mici sau mai mari, oferta pe care am început să o studiez m-a acaparat ceva timp și deja începusem să am dubii în privința modelului pe care l-aș alege.

Pentru că nu este un obiect care se poate pune într-un colț când copilul renunta la joacă cu el și nici nu poate fi montat azi și demontat mâine, m-am gândit că ar fi cel puțin rezonabil să vorbesc cu familia copilei și să-i anunț despre intenția mea. Aș fi vrut să fie o mare supriză și pentru ei, însă totuși lucrurile de acest fel trebuie verificate cumva.

Stand la un grătar în weekend, șoptit le-am spus despre ce este vorba. Inițial au zis că și pe ei i-a terminat cu această dorința și că au tot amânat pentru că nu au avut informațîi dacă produsul este unul sigur și alte chestiuni asemănătoare.

Le-am povestit rapid despre tot ce am descoperit că informație despre oricare model de trambulină și că din punctul meu de vedere nu au niciun motiv să se teamă pentru joacă copilului pe plasa elastică. Sunt suficiente detalii în magazinul online încât să îți dai seama că este un produs special creat încât să protejeze copii. Există o plasa perimetrală, există o zona moale în jurul plasei elastice, iar tot ansamblul este extrem de bine închegat pe un cadrul metalic din oțel. În plus sunt diponibile modele de trambulină copii care au o scăriță pentru urcarea pe plasa.

Una peste alta, mirați de intenția mea și în același timp ușurați că le-am luat o piatră grea din sarcinile pe care fetița le tot aruncă către ei, au fost de acord și am indentificat împreună locul în care va fi montată. Am ales inclusiv modelul în funcție de spațiul disponibil. Inițial am vrut să optăm pentru o trambulină mai micuța, că diametru, însă ulterior am decis să fie una de mărime medie pentru că mai mult că sigur colegii din clasa fetiței vor află și vor fi, vrând-nevrând, într-o vizită de joacă permanentă.

Singură reținere pe care au avut-o a fost cea legată de cine o va monta și demonta când va fi necesar. Nici că am stat pe gânduri, dacă tot am stârnit această chestiune, am ales să fiu eu capul de ceremonie pentru prima montare și desigur pentru strângere când timpul nu mai permite joaca afară pe trambulină.

Comanda pentru trambulină am făcut-o în aceeași zi și acum am de așteptat aproape o luna până când vine ziua de naștere a fetiței. Sunt deja „agitat” pentru că abia aștept să îi văd ochișorii și uimirea cu care va primi acest cadou. Nu cred că există bucurie mai mare decât cea pe care o simte un copil în față unui cadou pe care și-l dorește atât de mult.

 

 

Adauga un comentariu