Magazin

Oamenii la modă și colecții regale la Kasta Morrely Fashion Week IX – FOTO

Publicat: 12 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ediția cu numărul IX a FESTIVALULUI INDUSTRIILOR CREATIVE® a prezentat în seara a doua un regal de colecții vestimentare în tendințele anului 2020. Proiectul de cercetare Kasta Morrely a reprezentat şi reprezintă un factor important de progres în dezvoltarea domeniului industriilor creative. Spectatorii festivalurilor internaţionale eligibile de modă sunt cunoscuţi şi apreciaţi întotdeauna ca oameni la modă.

Seara a doua Kasta Morrely Fashion Week IX a fost deschisă de invitatul special ROMANIȚA IOVAN. Creatoarea de modă a prezentat colecția Black Swan, Spring Summer 2020, realizată din materiale prețioase și rafinate, cu accesorii de păr realizate manual de către Mihaela Bachmann.

Pentru prima sa prezentare de modă pe continentul european designerul din FILIPINE celebru internațional SHERWIN DARREL a ales Kasta Morrely Fashion Week. Odată cu lansarea colecției couture 2020 publicul a putut admira  materialele şi linia tradițională luxoasă a Familiei Regale filipineze.

LIDIA SELICI din Rep. Moldova a revenit la Iași pentru lansarea unei noi colecții de rochii glamour pentru micuțele domnișoare. În salonul Lidiei Selici, fiecare domnişoară va putea să-şi realizeze visul, creând rochia, care îi va reflecta personalitatea şi în care va arăta fabulos.

ADELINA BOIE a prezentat două colecții cu ținute de gală red carpet și rochii de mireasă. În cei sașe ani de când a revenit în Baia Mare, Adelina a cucerit încrederea clientelor din România, Europa, America și Emiratele Arabe, acestea comandând rochii custom made fără probe.

MINELI încurajează tinerii creativi și lansează prima colecție de haine în colaborare cu ANA SÎRBU, studentă UnARTE, București. Colecția Ana Sîrbu by Mineli oferă creații vestimentare în ediție limitată realizate din materiale armonice următorului sezon rece, accesorizate cu cea mai nouă colecție de încălțăminte Mineli.

Seara feerică de modă a continuat cu un moment Teatru de Modă® KASTA MORRELY JUNIOR, colecția „Farmecul Șerpilor”. Momentul este un rezultat al studiilor de cercetare care au descoperit eficienţa educaţională a noului gen artistic Teatru de Modă®. Programul Kasta Morrely Junior formează prin metode educaţionale specifice la copiii şi adolescenţii implicaţi spiritul creativ dezvoltându-le totodată încrederea în capacitatea de autoevaluare situaţională, autocontrolul şi eleganţa comunicării.

Seria prezentărilor spectacol de modă a continuat cu designerul ADRIANA AGOSTINI. Fiind psiholog și atent analist al gustului, Adriana Agostini creează în fiecare an colecții unicat, promovând modele originale fructificând fiecare ton, tendință sau culoare.

Apreciatul brand pentru bărbaţi SEROUSSI IAȘI a prezentat colecția dedicată sezonului rece: costume office și costume pentru evenimente deosebite, sacouri, paltoane și accesorii la modă pentru bărbați. În magazinul din Iași brandul SEROUSSI oferă o gamă variată, atât cromatic, cât și din punct de vedere al țesăturilor de înaltă calitate.

Designerul vestimentar orădean REBECA COTRĂU a încununat finalul serii a doua Kasta Morrely Fashion Week IX, cu o colecție specială, intitulată TIMPURI REGALE. După realizarea Rochiei dedicate Reginei Maria, Rebeca Cotrău a realizat o întreagă colecție inspirată de stilul vestimentar regal, în care tradiția stilizată se regăsește în dantela croșetată manual, perlele Swarosvky și accesoriile realizate de către Ma Bijouterie by Daniela Petruța.

Festivalul Industriilor Creative® a găzduit, conform tradiției, și Gala Premiilor în Industriile Creative®, ediția a VI-a. Trofeele Galei anuale a Premiilor în Industriile Creative au importanță deosebită pentru participanții internaționali și naționali deoarece reprezintă o recunoaștere publică a talentului, creativității și performanțelor conferită de evaluatori specialişti  emblematici în industriile creative. Laureații au fost branduri, instituții și personalități ale industriilor creative de pe 3 continente.

Organizatori şi parteneri principali: Asociaţia Kasta Morrely, Compania BETTY ICE şi Primăria Municipiului Iaşi.

www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek

Adauga un comentariu