Dragoste

Oamenii mai cred in dragoste – Sfaturi de la psihologi despre dragoste

Publicat: 23 apr. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oamenii mai cred in dragoste  Sfaturi de la psihologi despre dragoste
6

Psihologii spun ca traim intr-o lume in care barbatii sunt invatati de mici sa nu-si arate sentimentele gingase, sa nu planga, sa nu-si arate slabiciunile, etc. Toate acestea il transforma pe un barbat din punct de vedere emotional si il fac sa pozeze in macho, desi in spatele imaginii de ,,om durˮ se afla o persoana care are nevoie de iubire si care isi doreste sa iubeasca.

Sfaturile psihologilor sunt urmatoarele:
Barbatii trebuie sa-si arate sentimentele si sa iubeasca.

Barbatii trebuie sa aiba incredere in femei si in ei. Sentimentele de nesiguranta distrug dragostea si astfel nu pot construi relatii de lunga durata. Chiar daca ti s-a intamplat sa fii respins sau ai suferit mult din dragoste, chiar daca o femeie te-a ranit foarte mult in trecut, asta nu inseamna ca toate femeile sunt la fel. In niciun caz nu poti trece peste aceste frustrari daca continui sa nu ai incredere in femei, nu vei face decat sa fii mereu nefericit cu aceste sentimente de pierdere, neincredere si suferinta acumulate.

Daca ai anumite probleme din trecut, din copilaria ta care te-au afectat foarte mult, este o dovada de curaj din partea ta daca accepti ajutorul unui specialist.

Necazul face parte din trecut si nu trebuie sa te afecteze la nesfarsit. Speranta este aceea care te ajuta sa depasesti momentele nefericite si sa ai incredere ca lucrurile vor merge mai bine in viitor.

Barbatii considera ca daca isi arata sentimentele fata de femei sunt slabi, isi pierd din imaginea de macho. Acest lucru este gresit, cu siguranta daca ar fi mai deschisi, daca ar iubi din tot sufletul, ar fi mai fericiti. Barbatii sunt capabili sa aiba legaturi cu multe femei dar sa nu le iubeasca pe niciuna. Majoritatea se tem de iubire si nu inteleg pe deplin ce e dragostea.

In viata lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par, de aceea trebuie sa nu le vezi complet negre si sa crezi ceea ce e mai rau. Sunt oameni care iti pot schimba viata in bine desi poate la un moment dat, prin ceea ce ei fac iti creeaza impresia ca nu e ceea ce trebuie.

Ca om, in general, nu te lasa afectat de vestile rele, intotdeauna vestile bune sunt acelea care conteaza si care iti pot schimba viata in bine.

Psihologii spun despre barbati ca pot muri din dragoste, de inima zdrobita. Statisticile arata ca barbatii mor de boli de inima mai mult decat femeile. Pentru a trai o viata mai lunga ei trebuie sa stie sa-si controleze nivelul de stres.

Iubirea are o forta magica in viata noastra. Poti gasi iubire la familie, la partenerul de viata, la prieteni, la un animal de companie sau chiar in frumusetea lucrurilor din jur, la natura. Fii bun cu oamenii din jur, astfel vei lasa o amprenta reala in sufletul tuturor. Dragostea e bogatie, e totul in viata. Dragostea este sentimentul care poate sa cucereasca totul, care pune totul in miscare, care te face sa ,,prinzi aripiˮ. Tot ceea ce le trebuie tuturor oamenilor in general este iubire.

Angajari videochat Iasi

Adauga un comentariu