Cancan ultimă oră

Oana Lis, declarații emoționante despre soțul său: „Nu credeam că Viorel o să supraviețuiască Covidului!”

Publicat: 26 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Viorel și Oana Lis au fost internaţi la Spitalul Matei Balş după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Fostul primar al Capitalei a văzut moartea cu ochii şi chiar a cerut să-i fie pregătit locul de veci.

“În prima noapte când l-am internat pe Viorel am plâns tot drumul de la spital până acasă, a fost un șoc! Zilele au trecut altfel în spital cât am fost internați. Acum sunt pentru prima oară la volan, conduc, acum 2-3 zile am venit acasă”, a povestit Oana Lis.

Oana Lis: „Nu credeam că Viorel o să supraviețuiască”

Viorel Lis a văzut moartea cu ochii din cauza virusului. Oana Lis a spus că fostul primar a fost conectat la o sursă de oxigen şi s-a gândit că poate să-şi piardă viaţa din cauza coronavirusului.

„Eu eram la volan, conduceam, am tras mașina pe dreapta, am leșinat, am vomitat… E o boală parșivă! Mă bucur că am scăpat și am trecut cu bine peste asta! La mine sunt niște trăiri emoționale mai intense. Viorel a rămas cu tuse. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Balș, domnului doctor Adrian Abagiu, nu o să uit niciodată numele acesta!

Eu sunt foarte emoționată, nu credeam că Viorel o să supraviețuiască Covidului! El chiar a sunat-o pe verișoara lui și i-a spus să îi pregătească locul de veci. Ne era rău la amândoi și ne-am dat seama că ori murim acasă, ori mergem la spital. Chiar ne-am gândit că putem să murim de la boala asta, deși eu sunt tânără, dar am kilogramele în plus și o inflamație mare în corp. Simt că am reînviat! Ne-am salvat și ne-au salvat viața cei de la spital!

Eu nu credeam că o iau, dar uite că am luat-o!”, a mărturisit aceasta, potrivit Ciao.

Ce spune Viorel Lis despre adopția unui copil

Oana Lis își dorește să devină mamă și poate face acest lucru doar prin adopție. Cu toate acestea, Viorel Lis nu este atât de dornic să devină tată. Motivul pentru care Oana își dorește atât de mult un copil este acela că nu vrea să rămână singură după moartea soțului. Fostul edil al Capitalei este de părere că soția sa își asumă un risc foarte mare.

„E periculos, pentru că nu știi caracterul omului”, a declarat Viorel Lis.

Cu toate acestea, Oana Lis nu ține cont de părerea soțului și evită să pună fricile pe primul loc.

„De unde știu eu că nu o să fie o relație minunată și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine?”, a replicat Oana Lis.

Din căsătoriile anterioare, Viorel Lis are doi copii, Alina și Adrian. Fiul său, Adrian Lis, este un pictor foarte apreciat peste hotare. În altă ordine de idei, Oana Lis nu consideră câ vârsta ei este un impediment în a deveni mamă și consideră că soțul său își face prea multe griji.

Adauga un comentariu