Cancan

Oana Lis s-a apucat să facă bani și din TikTok. Vedeta îi dă pe toți pe tratamentul lui Viorel Lis

Publicat: 21 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Lis s-a apucat să facă bani și din TikTok. Vedeta îi dă pe toți pe tratamentul lui Viorel Lis
Oana Lis caută tot felul de metode de a-și rotunji veniturile, pentru a-și putea îngriji soțul

Oana, soția lui Viorel Lis, s-a apucat să facă bani și din TikTok, susținând că are cheltuieți mari cu tratamentul fostului edil al Capitalei. Mai mult, în urmă cu ceva timp, vedeta se plângea că o duce greu și a fost nevoită să își vândă lucruri din casă. Nu în ultimul rând, la un moment dat, Oana Lis și-a amanetat chiar și verigheta.

Oana Lis este iubită și apreciată de mulți români, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

Oana Lis s-a apucat să facă bani și din TikTok

Este binecunoscut faptul că Oana Lis are probleme financiare. Aceasta, fiind o soție foarte devotată, se ocupă exclusiv de îngrijirrea și asistența medicală a soțului ei, Viorel Lis. Cum soția fostului edil al Capitalei trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, este obligată să facă anumite sacrifcii.

Recent, Oana Lis a dezvăluit din ce își câștigă existența. În afara faptului că are grijă de soțul ei necondiționat, Oana Lis lucrează la un curs online și stă pe TikTok, de unde mai face și bani.

„Lucrez la un curs online, vreau să lansez un curs online, pentru că așa este moda, intru și pe TikTok, mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins. Mai am și eu momente în care plâng, în care cad, dar important este să te ridici, nu sunt puternică mereu, dar trebuie să ne acceptăm și vulnerabilitățile.

Tocmai de aceea trebuie să fim oameni, să ne susținem unii pe alții. Când m-a cunoscut Viorel, eu eram mult mai slabă emoțional și el m-a susținut, nu a râs de mine, nu a zis că vrea pe altcineva, iar acum mi se pare normal ca eu să am grijă de el, la rândul meu, adică este un schimb”, a precizat Oana, soția lui Viorel Lis.

Oana Lis și-a amanetat verigheta

Din nevoia de bani pentru tratamentele lui Viorel Lis, Oana Lis a decis la un moment dat să-și amaneteze verigheta. Din fericire, o persoană cu suflet mare a promis că o ajută să și-o recupereze. Numai că a avut ceva emoții până a intrat în posesia bijuteriei, deoarece aceasta urma să fie trimisă la topit.

„Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o să o mai iau niciodată înapoi. Apoi, ca urmare a apelului meu și a bunăvoinței și sufletului doamnei A., care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei, m-am dus să o recuperez, dar nu mai era. Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat -o 2 săptămâni la topitorie și au găsit-o tocmai pentru că era scris pe ea V. Lis”, povestea Oana Lis în urmă cu câteva luni.

Adauga un comentariu