National

Oana Iordache, mămică din Harghita, infectată cu covid, nu a mai apucat să-și ia în brațe nou-născutul

Publicat: 01 dec. 2020

O grefiere de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc a murit imediat după ce a născut a doua oară. Oana Iordache era infectată cu coronavirus înainte de ajunge la spital, pentru naştere.

Conform Sindicatului Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial, ea este a doua persoană din rândul grefierilor care a murit din cauza COVID-19. Recent a născut al doilea coppil, o fetiţă. Din păcate, nu a mai apucat nici să o ţină în braţe.

„Oana Iordache, colega noastră grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, a pierdut lupta imediat după naștere la secția AŢI, unde a stat intubată timp de o săptămână. Nici măcar nu a apucat să-și țină în brațe bebelușul nou-născut. Oana avea 41 de ani, o fetiță de 2 ani și 4 luni și bebelușul de doar 2 săptămâni. Astăzi, Justiția a mai pierdut un profesionist! Dumnezeu să o aibă în pază!”, potrivit informaţiilor transmise de SNGJD.

Oana Iordache era infectată înainte de a naşte, iar starea i s-a agravat în spital. Până la momentul internării, şi sarcina, şi starea de sănătate decurgeau normal. Femeia a decedat la spital, după numai două săptămâni de când născuse al doilea său copil. Ea se afla la izolare. Din fericire, bebeluşul este sănătos, nu are urme de covid.

Oana Iordache avea numai 41 de ani, o fetiţă de 2 ani şi 4 luni şi bebeluşul de 2 săptămâni.

 

Adauga un comentariu