Stiri si curiozitati

Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, s-a îmbogățit după ce s-a recăsătorit. Cum a reușit

Publicat: 14 apr. 2021
Oana Mares, priveste senzual, machiata strident
Oana Mares, fosta sotie a lui Augustin Viziru, s-a imbogatit alaturi de actualul sot

Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, a avut o relație cu actorul timp de 11 ani. Ruptura dintre cei doi s-a produs după ce fosta prezentatoare de la TVR2 a fost surprinsă de paparazzi în casa lui Cosmin Natanticu. Speriată, aceasta l-a rugat pe fostul ei soț să vina să o salveze.

După acest incident, prezentatoarea TV a declarat că îl vizitează frecvent pe comediant deoarece sunt amici.

Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, s-a îmbogățit

În luna ianuarie a anului trecut, Oana prezenta emisiunea ”OANAapp” de pe TVR 2. În tot acest timp, prezentatoarea TV a mai apărut în diverse spoturi publicitare și s-a dedicat afacerii de familie și anume producția de mobilier personalizat pentru cei mici.

Alături de actualul ei soț, Dragoș Săbăreanu, arhitect de meserie, a mai deschis și un atelier în care face mobilă pentru cei mici. De designul obiectelor de mobilier ocupandu-se chiar soțul ei.

Ce spune Oana Mareș despre divorțul de Augustin Viziru

Oană Mareș și Augustin Viziru au avut o relație de 11 ani și 2 ani de mariaj. Cei doi au divorțat la notar, iar vestea a căzut ca un fulger pentru apropiații celor doi. Relația lor se răcise, iar blondina l-ar fi înșelat pe Augustin cu actualul soț.

Cel care le-a făcut cunoștință Oanei cu Dragoș a fost nimeni altul decât Mihai Bobonete.

 “Noi am divorţat, dar am rămas în relaţii foarte ok pentru că părinţii lui şi ai mei au ştiut adevărul legat de despărţirea noastră, nu am rămas în relaţii proaste, aşa cum s-ar crede. Mi s-a rupt sufletul când am aflat că fostul meu socru a murit, i-am trimis lui Augustin un mesaj că vreau să vin şi eu să îmi iau rămas bun de la tatăl lui, iar el mi-a spus că mă aşteaptă.”, spunea, în 2014, Oana Mareș.

Augustin Viziru a recunoscut și el, după ce a devenit tată, că s-a grăbit în mariajul pe care l-a avut alături de Oana și că era mult prea tânăr pentru asta.

”Noi în casă ajunsesem doar prieteni buni, nu se mai punea problema să formăm o familie. Mă bucur că a reuşit să treacă peste acel moment, să găsească pe cineva atât de repede. Eu în ultima perioadă am neglijat-o foarte mult şi ea mi-a atras atenţia.”, a declarat Augustin Viziru la TV.

Oana Mareș biografie

Cariera Oanei Mareș a început la National Tv unde a prezentat știrile sportive. Imediat după, a primit o ofertă de la postul GSP unde s-a și mutat. Odată cu finalizarea contractului cu postul de sport, Oana a putut fi văzută la Antena 2 unde a prezentat o emisiune mondenă numită ”It’s show time!”.

Pentru o scurtă perioadă de timp, aceasta a urcat și pe podiumurile de modă.

În plan personal Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, s-a îmbogățit alături de soțul ei, Dragoș Săbăreanu cu care a pus o afacere pe picioare. Cei doi și-au unit destinele în anul 2014. Anunțul a fost făcut pe Facebook după ce și-au schimbat statusul.

Veștile că cei doi își vor uni destinele circulau încă din anul 2012 când, Oana, a spus că și-ar dori să oficializeze relația cu iubitul ei înainte de nașterea copilului lor, însă nu au fost confirmate niciodată.

Adauga un comentariu