Cancan

Oana Radu a pozat nud? Ce sacrificii a făcut frumoasa artistă pentru a avea un fizic de invidiat

Publicat: 22 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Radu a pozat nud Ce sacrificii a făcut frumoasa artistă pentru a avea un fizic de invidiat
Oana Radu nu a pozat nud până acum, dar își surprinde fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Multă lume se întreabă dacă Oana Radu a pozat nud, mai ales că îndrăgita cântăreață a trecut în ultima vreme prin transformări fizice spectaculoase și se mândrește cu o siluetă fără cusur. Vedeta s-a luptat mulți ani cu kilogramele în plus și a recurs la nenumărate diete care să o ajute să slăbească. Mai mult, aceasta face mult sport pentru a se menține în formă, însă a fost nevoită să renunțe la multe pentru a ajunge la înfățișarea mult dorită. Iată ce sacrificii a făcut frumoasa artistă pentru a avea un fizic de invidiat.

Oana Radu nu a pozat nud, dar atrage privirile tuturor

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Frumoasa artistă are o carieră impresionantă în muzică și se bucură din plin de celebritate. Vedeta face furori de fiecare dată când apare pe scenă, iar pe rețelele de socializare își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Cântăreața a slăbit spectaculos, iar în prezent se mândrește cu silueta sa perfectă. Artista și-a schimbat complet stilul de viață și face mult sport. Oana Radu încinge imaginația multor bărbați în mediul online unde postează fotografii în ținute sexy. Recent, artista a dezvăluit care sunt marile provocări cu care se confruntă în prezent când vine vorba de aspectul ei fizic.

,,Acum sunt în faza în care am de lucrat foarte mult formele musculare ale corpului. Mă ajută și iubitul meu la treaba asta, el fiind antrenor de fitness. Îmi doresc să vă arăt tuturor schimbările spre care tind într-un timp rezonabil. (…) Mai ales în cazul persoanelor care au fost cândva ponderale, e evident că rămâne dorința de a mânca. Ești parcă predispus la asta. La asta trebuie să fii foarte atent.“, a mărturisit aceasta.

În prezent, Oana Radu se declară o femeie fericită și împlinită alături de iubitul ei, iar pe plan profesional are parte de aprecierea publicului și de succes. Aceasta a declarat că va renunța anul acesta la vacanța la mare deoarece are multe concerte de onorat.

O altă artistă celebră care pozează sexy pe rețelele de socializare este Otilia Bilionera. Cântăreța se află într-o formă fizică de invidiat și pune pe jar inimile multor bărbați cu aparițiile sale incendiare. Și Anda Adam își surprinde fanii cu poze nud ori de câte ori are ocazia. Aceasta a făcut furori și pe vremea când a pozat în revista Playboy.

Ce sacrificii a făcut vedeta pentru a avea o siluetă fără cusur

Oana Radu a demonstrat tuturor cât este de ambițioasă. Artista a luptat câțiva ani cu kilogramele în plus și a reușit să slăbească spectaculos. Recent, cântăreața a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare din care se observă transformările fizice prin care a trecut de-a lungul timpului până să ajungă la forma fizică mult dorită.

,,ȘOCANT!! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă, etc. Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita! Știiiu, mai este muuult de muncă! (…) Este nevoie de mult curaj și de multă asumare să postezi astfel de poze!  Mult succes în lupta cu celulita.”, a scris vedeta în mediul online.

Oana Radu a recunoscut că a făcut multe sacrificii pentru a avea un fizic de invidiat și a recunoscut că a fost o perioadă când era dependentă de mâncare.

,,Eram dependentă și iubeam mâncarea. Treaba asta se întâmplă și acum în mine. Este o luptă continuă. Cumva, stilul lui de viață, care era super disciplinat, el fiind sportiv, m-a influențat, dar nu mi se părea că e bine. Ziceam: «Stai, e totul prea strict». Mă plângeam la prieteni.”, a declarat artista.

Oana Radu nu a pozat nud până acum, dar își surprinde fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze provocatoare. Artista a slăbit spectaculos și se află într-o formă fizică de invidiat. Cântăreața are o carieră de succces și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu