Cancan

Oana Radu, bună de plată în procesul cu fostul soț. Ce sumă trebuie să-i dea lui Cătălin Dobrescu

Publicat: 25 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Radu bună de plată în procesul cu fostul soț. Ce sumă trebuie să-i dea lui Cătălin Dobrescu
Unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri ale anului 2024 îi are protagoniști pe Oana Radu și Cătălin Dobrescu

Instanța a hotărât că Oana Radu este bună de plată în procesul cu fostul soț, Cătălin Dobrescu, în care solicitase sechestru judiciar. Cu toate acestea, urmează să se judece și celelalte două cauze, și anume partajul, respectiv excluderea asociatului. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au decis la sfârșitul anului trecut să o ia pe drumuri separate, după patru ani de relație.

Unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri ale anului 2024 îi are protagoniști pe Oana Radu și Cătălin Dobrescu. După un mariaj care s-a întins pe durata a patru ani, artista a anunțat public, la finalul anului trecut, separarea de antrenor. Mai mult, relația dintre cei doi nu a rămas una pașnică, iar între ei a început un adevărat război.

Oana Radu, bună de plată în procesul cu fostul soț

Celebra cântăreață a decis să rupă tăcerea despre motivele divorțului și a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că i-a deschis trei procese la tribunal fostului ei soț. Unul dintre ele are ca obiect partajul de bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial, al doilea proces are ca obiect sechestrul judiciar, iar al treilea proces are ca obiect excluderea asociatului.

Celebra cântăreață i-a adus mai multe acuzații fostului ei soț și speră că justiția îi va face dreptate. Primul termen a avut loc marți, 23 aprilie, și a avut ca obiect sechestrul judiciar. Oana Radu a avut calitatea de reclamant, iar Cătălin Dobrescu a avut calitate de pârât.

După ce acest proces a fost amânat timp de o lună, magistrații au luat decizia de a respinge cererea Oanei Radu, aceea de a îi pune sechestru judiciar lui Cătălin Dobrescu. Artista este obligată acum să îi plătească fostului ei soț cheltuielile de judecată, mai exact suma de 2.000 de lei. Oana Radu are la dispoziție cinci zile de la pronunțarea deciziei pentru a face apel.

„Respinge cererea. Obligă reclamanta să plătească pârâtului Dobrescu Cătălin Elvis suma de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel, care se va depune la Tribunalul Dolj, în termen de 5 zile de la pronunțare. Pronunțată astăzi, 23.04.2024, prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Ce spune Oana Radu despre o împăcare cu Cătălin Dobrescu

Invitată în emisiunea „Follow us!”, Oana Radu a făcut declarații neașteptate despre divorț. Celebra cântăreață a mărturisit că nu își dorește să deschisă cutia Pandorei și să facă publice tot ceea ce soțul ei i-a făcut, însă o va face prin intermediul justiției dacă va fi nevoită. Mai mult decât atât, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a subliniat faptul că între ei nu există cale de împăcare.

„Ca iubit, absolut nici măcar una (n.r. – șanse de împăcare). De vorbit, nu vorbim absolut deloc. În momentul de față nu îmi doresc nici măcar să îl văd. Lucrurile care s-au întâmplat după despărțire au fost, din păcate, mult mai urâte.

Nu voi deschide cutia Pandorei, dar o s-o deschid dacă voi fi nevoită. Prefer să nu fac treaba asta, dar au fost îngrozitoare, atât pot să zic”, a declarat Oana Radu, la Kanal D2.

Adauga un comentariu