Cancan ultimă oră

Oana Roman a aflat că fiica ei are iubit! Isa are doar 7 ani: „Îl cheamă Matei pe iubitul meu de la școală”

Publicat: 03 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman a aflat că fiica ei are iubit Isa are doar 7 ani Îl cheamă Matei pe iubitul meu de la școală
Oana Roman și fiica sa, Isa

Oana Roman a avut parte de o surpriză uriașă în timp ce filma cu fiica ei pentru “Mămici de Pitici cu Lipici”! Isa i-a mărturisit mamei sale că are un iubit la școala la care este înscrisă.

Vestea a uimit-o pe fosta prezentatoare și, la un momentat, ea a subliniat că este curioasă cum va reacționa fostul ei soț, Marius Elisei.

Oana Roman a aflat că Isa are iubit în cadrul unei emisiuni

Dezvăluirea de senzație a venit după ce Isabela și-a convins mama să se joace “Am/N-am”, deși, aceasta din urmă avea unele lucruri urgente de făcut. Printre întrebările pe care Oana Roman i le-a pus fiicei sale pe care o are cu Marius Elisei se numără cea dacă există un iubit în viața ei.

“Da, am! Îl cheamă Matei pe iubitul meu de la școală”, a mărturisit copila cu multă emoție în glas în cadrul emisiunii “Mămici de Pitici cu Lipici”.

În timpul testimonialului, fiica fostului premier a precizat că este o fire mai relaxată în legătură cu creșterea și educația pe care i-o dă Isei.

“Surpriza zilei a fost că, odată cu acest joc, am aflat că Isa are un iubit la școală pe care-l cheamă Matei. Nu știu prea multe detalii, decât ce mi-a zis ea acum. E o chestie de copii, nu putem să luăm în serios acest lucru, dar nu știu care o să fie reacția lui taică-su când o să afle . Eu sunt un pic mai relaxată, la vârsta asta este totul la nivel de joacă”, a mărturisit fosta prezentatoare în cadrul show-ului la care participă alături de fetița sa.

Oana Roman şi Marius Elisei au divorțat în urmă cu aproape 2 luni

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere; ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. Fosta prezentatoare și afaceristul au divorțat la notar pe 15 februarie 2021.

Adauga un comentariu