Cancan ultimă oră

Oana Roman a fost la mare cu alt bărbat. Ce reacție a avut Marius Elisei

Publicat: 18 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman a fost la mare cu alt bărbat. Ce reacție a avut Marius Elisei
În urmă cu câteva zile, Oana Roman a fost surprinsă în compania altui bărbat, la malul mării

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a fost surprinsă în compania altui bărbat, la malul mării. După două zile, Marius Elisei a postat reacția lui, pe rețelele de socializare. Cei doi și-au ținut la curent urmăritorii despre situația în care se află fiecare.

În timp ce Oana Roman le-a arătat fanilor ei că se află la aeroport și este pregătită pentru vacanță, soțul ei a împărtășit pe rețelele de socializare cu ce se ocupă.

Ce a postat Marius Elisei în mediul online

Marius le-a arătat prietenilor virtuali de pe Instagram, că se bucură de o masă copioasă. Bărbatul a postat un colaj cu 4 fotogtafii, în care se afla prânzul lui de duminică.

În imagine, Marius a scris „Răsfăț de duminică…”.

În ultima vreme, relația dintre cei doi nu mai este una atât de bună. Oana și Marius au întâmpinat mai multe probleme în relație și s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Recent, bruneta a mărturisit că povestea lor de dragoste nu se află în cea mai bună perioadă. Între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani, care pare să le creeze dispute. Cu toate acestea, Marius Elisei a făcut câteva declarații, în cadrul unei emisuni TV.

„Dacă voiam să se afle, spuneam exact, am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări. Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care să atingă altceva. Este o simplă postare. Da, da, perfect (n.r. merge relația cu Oana Roman)”, a povestit Marius Elisei.

Marius Elisei: „Nu trebuie să mă schimb doar eu”

Marius Elisei a spus ce trebuie să facă Oana RomanOana Roman a recunoscut că amândoi au o parte din vină pentru certurile din relația lor. Partenerul ei de viață a declarat că schimbarea trebuie să vină și din partea Oanei. Marius susține că intervin discuții în contradictoriu, pentru că au personalități foarte diferite.

„Nu trebuie să mă schimb doar eu. Eu nu trebuie să îi spun ce să schimbe. Ea trebuie să vadă singură. Problema este că vedem diferit, realizăm diferit, dar rezultatul este la fel” a spus Marius Elisei.

Adauga un comentariu