Cancan ultimă oră

Oana Roman, acuzată că își chinuie fiica după ce a vrut să o învețe bunele maniere! Vedeta a transmis un mesaj dur celor care au criticat-o

Publicat: 05 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman acuzată că își chinuie fiica după ce a vrut să o învețe bunele maniere Vedeta a transmis un mesaj dur celor care au criticat-o
Oana Roman este de părere că fiecare copil trebuie să fie familiarizat cu bunele maniere încă de la vârste fragede

Oana Roman are o relație foarte apropiată cu fiica ei, micuța Isa. Vedeta își dorește ca cea mică să fie învățată de la vârste fragede cu bunele maniere, să știe ce trebuie să facă atunci când se așază, de exemplu, la masă, cum să mănânce sau cum să folosească diferitele obiecte care se află pe masă, înainte de a începe să mănânce.

Un astfel de episod a avut loc recent, atunci când fiica lui Petre Roman le-a arătat fanilor ei cum își învață fiica să folosească în mod corect tacâmurile atunci când mănâncă.

Acest lucru i-a făcut pe unii dintre internauți să o critice pe Oana Roman pentru faptul că aceasta i-ar cere prea mult micuței Isa, având în vedere că nu are decât 8 ani, sugerându-i că ar trebui să fie mai relaxată, mai ales că se aflau la piscină pentru a se simți bine.

Vedeta a primit mai multe astfel de mesaje, unele mai dure decât altele, așa că nu a stat pe gânduri și a ținut să le explice acestor persoane faptul că bunele maniere sunt o necesitate, iar un copil ar trebui să fie familiarizat cu ele de la cele mai fragede vârste.

„Aici deja mi se pare că exagerezi! Să mănânce copilul cum vrea! Mor pe părinții ăștia „perfecți”!”, „Săracu copil… cât se chinuie! Se vede în ochii ei că nu așa dorește să mănânce”, „Nu, chiar exagerezi! Te urmăresc de 5 ani… toate bune și frumoase. Dar cu faza asta ai dat-o în penibil. Pre multe figuri și pretenții de palat pentru niște oameni care se bucură de lucruri simple cum spui.

Nu uita că este un copil, nu o maturiza precoce, nu este nici adolescentă, nici domnișoară, nici doamnă, e un copil… și atât. În rest, numai de bine!”, „Aaa, și încă ceva… viitorul copiilor nu ține de felul în care țin furculița în mână de 8 ani. E penibil”, au spus internauții.

Oana Roman le-a oferit răspunsul celor care au criticat-o

Oana Roman s-a arătat deranjată de mesajele pe care le-a primit, menționând chiar că nu își dorește să aibă în comunitatea sa din mediul online persoane care consideră că este penibilă dacă își învață fiica bunele maniere.

„Din categoria celor pentru care manierele și bunul simț sunt o exagerare. Ei sunt părinții copiilor care n-au niciun viitor real.”, „Altă mostră de rafinament în gândire”, „O altă individă atât de educată încât merge pe principiul că maturizăm un copil dacă îl învățăm bunele maniere. Constat cu stupoare că mă urmăresc și persoane care eu nu-mi doresc să fie parte din comunitatea mea. Ever.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Ulterior, Oana Roman a vrut să le arate internauților că Isa este deja un copil responsabil, care învață foarte repede și care nu este deloc chinuit cu regulile. A postat la InstaStory imagini în care micuța a luat de una singură șervetul de pe farfurie pentru a-l pune în poală, înainte de a mânca.

Adauga un comentariu