Cancan ultimă oră

Oana Roman, deranajată de atitudinea tatălui său: „El simte nevoia să-și apere familia din care în mod evident consideră că nu mai fac parte”

Publicat: 21 oct. 2021
Oana Roman si Petre Roman in tinerete
Oana Roman si Petre Roman au avut mereu o relatie tensionata

Oana Roman le-a vorbit fanilor de pe Instagram despre relația pe care o are cu tatăl său, Petre Roman, iar vedeta e foarte deranjată de atitudinea pe care o are părintele său făță de ea. Care a fost motivul pentru care a sunat-o.

Oana Roman a fost deranajată de atitudinea tatălui său

Se știe foarte bine că de multă vreme Oana Roman nu are o relație bună cu tatăl ei, Petre Roman, însă vedeta susține că mereu a încercat să repare lucrurile și să aibă o legătură frumoasă cu el. Din păcate nu a reușit nici până astăzi, iar recent a avut parte de o întâmplare care a deranjat-o.

”După cum stiți relația cu tatăl meu e relativ disfuncțională de câțiva ani buni încoace, eu am făcut toate eforturile posibile pentru ca această relație să nu fie disfuncțională, dar nu am reușit. Ne vedem de două ori pe an, vorbim destul de rar, nu reușesc să o fac să se apropie din nou de nou, am făcut în privat, în toate felurile…lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea. Recent am avut o discuție cu el din care mi-am dat seama că practic eu cred că nu mai există nicio șansă ca relația să fie una bună, oricât de mult mi-aș dori eu asta”, a spus Oana Roman.

Vedeta a mărturisit că a fost sunată de părintele ei și cumva certată pentru declarațiile pe care mama sa le făcuse despre actuala familia a lui Petre Roman. Ea i-a spus însă că e vorba despre niște declarații vechi și că oricum nu trebuie să se bage în lucrurile pe care cea care i-a dat viață le face.

Mai mult de atât, Oana Roman susține că acesta cumva a ”certat-o” pentru ceea ce a spus mama ei despre el, iar ea s-a simțit deranjată de atitudinea lui.

”M-a sunat să-mi spună că i-a arătat lui cineva, oare cine mă întreb, că mama a făcut nu știu ce declarație de copil și de soția lui. I-am spus că mama din cauza stării de sănătate precare nu a mai dat nicio declarație la presă de 2-3 ani. El a simțit nevoia să mă sune și să mă tragă la răspundere, deși eu nu pot fi responsabilă de ce declară mama”, a spus Oana Roman.

Ce i-a spus Petre Roman la telefon

Oana Roman i-a spus atunci tatălui că încearcă să-și apere familia, însă în apărarea ei nu a sărit niciodată, în toți anii în care a fost asupru criticată. Atunci vedeta s-a simțit îndepărată, căci Petre Roman i-a mărturisit că nu-l interesează și fiecare face ce vrea și e cu problemele lui.

Deși a fost dezamăgită de el, Oana Roman susține că nu îi stă în caracter părintelui să facă astfel de afirmații și că a fost influențat.

”El simte nevoia să-și apere familia din care în mod evident consideră că nu mai fac parte și era foarte supărat (…) Nu știu, nu mă interesează, fiecare cu probleme lui, pe mine fraza asta m-a încuiat definitiv și m-a făcut să înțeleg că probabil vorbele astea le-a spus fără să fie el. Prima mea reacție a fost de consernare, de revoltă, de durere, de plâns, de supărare, iar apoi am stat și m-am gândit că probabil că n-are de ales, face lucrurile astea ca să mulțumească pe cineva, că eu refuz să cred că tatăl meu așa cum îl știu eu, așa cum e el ca și caracter, poate să-i spună propiului copil așa ceva. Stau și mă gândesc că într-un fel nu pot decât să-l compătimesc că e nefericit, trist și supărat că trebuie să fac treburile astea și l-am iertat”, a mai spus Oana Roman.

 

Adauga un comentariu