Cancan ultimă oră

Oana Roman, în doliu după ce a pierdut o persoană dragă! „Sper că acolo unde e acum…”

Publicat: 22 iun. 2021
Oana Roman in lacrimi
Oana Roman este îndurerartă după ce a pierdut o persoană tare dragă ei

Vedeta a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare care i-a șocat pe fani. Oana Roman a trecut prin momente foarte grele. Vedeta este îndurerartă după ce a pierdut o persoană tare dragă ei. Ea s-a confesat admiratotilor de pe rețelele de socializare, unde și postat un mesaj trist.

Vedeta a început să se uite la poze din trecut și a dat pentru o fotografie care i-a trezit multe amintiri.

Oana Roman, mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare

Este vorba despe o fotografie de la nunta ei. La grandiosul eveniment, Oana Roman s-a asigurat că nui lipsește nimic, de la flori, la fotografii, la o locație de vis. De asemenea, pentr ca totul să fie perfect, ea a angajat pe cineva specializat pentru a se ocupa de lumini.

Se pare că angajatul respectiv s-a stins din viață, iar ea nu s-a putut abține să nu scrie câteva rânduri despre cât de încântată a fost de serviciile sale și că regretă enorm că a plecat dintre noi.

„Am găsit poza asta de la nunta mea… Are lumini ca de basm. Și cel care le-a setat atunci era cel mai bun… Sper că acolo unde e acum să fie lumina cel puțin la fel de frumoasă precum luminile pe care le făcea el aici, pe Pământ”,  a scris Oana Roman, recent, la InstaStory, alături de la locația unde a avut loc nunta.

„Acum fix 7 ani făceam nunta”

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a povestit că au treut șapte ani de la momentul în care ea și Marius Elisei s-au căsătorit. Cei doi au decis să pună capăt relației la începutul acestui an, când au mers la notar pentru a divorța.

„Acum fix 7 ani făceam nunta. Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit.

Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură.  Azi, știu că a fost foarte greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou, asta doar timpul va decide. Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!”, a scris Oana Roman  pe rețeaua de socializare, în urmă cu ceva timp după eveniment.

Adauga un comentariu