Cancan

Oana Roman, izolată în casă, a rămas fără job, dar și fără curent

Publicat: 26 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Izolată în casă, Oana Roman e foc și pară după ce a rămas fără căldură și energie electrică.

N-are apă, nici curent și nici căldură. Izolată în casă, Oana Roman a răbufnit pe contul ei de Instagram deoarece a fost nevoită să-și amâne activitățile casnice. Vedeta a mers să-și încarce telefonul în mașină pentru a le mărturisi fanilor situația neplăcută în care se află.

„După ce că suntem închiși în casă, iar nu avem curent. Deci nici gaze, nici apă. Și e mare frig afară. Ce să zic, ați găsit un moment perfect pentru a tăia curentul pentru lucrări sau nu știu eu ce”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a rămas fără job

Coronavirusul face ravagii în România! Mulți patroni au fost nevoiți să își închidă afacerile, iar sectorul economic este grav afectat. La rândul său, Oana Roman este afectată de situația fără precedent din țara noastră.

Vedeta a mărturisit că nu știe cum va supraviețui și că va fi nevoită să apeleze la pensia mamei sale. Colaborările ei au fost suspendate, din cauza faptului că multe dintre activitățile pe care le realiza presupuneau deplasări, evenimente și filmări care acum nu se mai realizează, în contextul epidemiei de coronavirus.

„Stăm acasă de peste o săptămână. Am trecut prin toate stările posibile, ne am luptat și cu o amigdalită tare păcătoasă, am colorat, am dansat, am citit, ne am uitat la filme, Marius ne-a gătit si azi am profitat de vreme si am stat mult în curte. Ne e greu. Nu știu, ca mulți foarte multi dintre voi, cum și cât vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gândim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Adauga un comentariu