Cancan

Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie! După cine i-au fugit ochii

Publicat: 03 ian. 2021
oana roman si marius elisei
Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu, iar fata fostului premier Petre Roman avea să facă anunțul, să se știe de la ea și să oprească astfel speculațiile. Se pare că ”divorțul” s-a produs pentru că lui Marius i-au fugit ochii după o altă femeie, de care ar fi îndrăgostit.

Pentru cine a ales Marius Elisei să-și părăsească soția și fiica, doar cu câteva zile înainte de Crăciun și Revelion? Oana mărturisea, într-un story postat pe Instagram, că ea și soțul ei, Marius Elisei, nu mai formează un cuplu. A explicat, apoi, că soțul ei nu a plecat cu mâna goală de acasă, lăsând-o și fără afacerea prosperă pe care o deschiseseră de puțin timp.

Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie! După cine i-au fugit ochii

Surse din apropierea cuplului au dezvăluit că Oana Roman a fost lăsată pentru altă femeie. „El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru impact.ro.

Mai mult, cu câteva zile înainte de finele anului 2020, Oana Roman a anunțat că nu mai colaborează cu Marius Elisei nici în afacerea lor. Cei doi deschiseseră, în plină pandemie, un magazin online unde vindeau haine. Doar că afacerea nu era pe numele Oanei Roman, așa că a rămas și fără ea, odată cu plecrea soțului de acasă.

Oana Roman rămâne, însă, pozitivă. Mai ales că tocmai am trecun în noul an. ”În 2020 am îndrăznit mai mult. Anul ăsta o să fiu și mai hotărâtă. Hotărâtă să mă bucur din plin de tot ce mi oferă viața. De libertatea de a trăi așa cum simt. De a trăi după cum cred că e mai bine pentru mine și copilul meu.
Voi profita de tot. Și nu mă voi împiedica de nimeni și nimic. Prea mult am trăit pentru alții, prea mult mi-a păsat de părerea și de dorințele altora. E timpul meu. So be it!”, a scris Oana pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care radiază.

Adauga un comentariu