Cancan ultimă oră

Oana Roman, prima reacție după ce Serghei Mizil a jignit-o în direct, la TV: ,,Nu sunt deloc nesimnificativă. Pe mine…”

Publicat: 28 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Roman prima reacție după ce Serghei Mizil a jignit-o în direct la TV Nu sunt deloc nesimnificativă. Pe mine
Vedeta se bucură de o vacanță bine meritată în Egipt, astfel că Oana Roman îi ține la curent pe internauți cu tot ceea ce se întâmplă în excursia unde a plecat alături de familia sa

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Serghei Mizil a fost pus să aleagă cu cine ar rămâne pe o insulă pustie, în caz că ar veni Sfârșitul Lumii. Adriana Bahmuțeanu, Oana Roman și Oana Lis au fost opțiunile. După ce s-a oprit asupra fostei soții a lui Silviu Prigoană, omul de afaceri nu a ratat ocazia și a jignit-o pe fiica fostului prim-ministru al României. Oana Roman a fost informată despre ce s-a întâmplat și a oferit o primă reacție.

În ediția de vineri a emisiunii lui Cătălin Măruță, la jocul “Sosurile iubiți”, Serghei Mizil a avut un derapaj incredibil la adresa Oanei Roman. Aceasta se afla pe o listă, alături de Adriana Bahmuțeanu și Oana Lis, iar fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil trebuia să spună cu care dintre ele ar rămâne pe o insulă pustie în cazul în care lumea s-ar sfârși.

Serghei Mizil a optat pentru fosta soție a lui Silviu Prigoană, după care a jignit-o pe fiica lui Petre Roman.

“Cu Adriana Bahmuțeanu, fără niciun pic de ezitare, că Oana Roman mă mânca. Punea muștar pe mine și mă alerga toata insula”, a spus Serghei Mizil, după Cătălin Măruță a intervenit imediat: “Hai, măi, Serghei, cum să zici așa ceva?!”.

Oana Roman, jignită de Serghei Mizil. “Nu mă interesează!”

De precizat că, de-a lungul timpului, Oana Roman a mai fost jignită de personaje din showbiz, dar răutățile nu o mai afectează. Pe o rețea socială, fiica fostului prim-ministru al României a fost informată cu privire la spusele lui Serghei Mizil.

“Foarte urât ce a zis Serghei în emisiune la Măruță. Chiar nu își avea locul acel comentariu deplasat”, a fost mesajul pe care l-a primit Oana Roman.

Iubita lui Marius Elisei nu s-a arătat deloc interesată să intre într-un schimb de replici cu Serghei Mizil, mulțumindu-se să precizeze că este mulțumită de faptul că este “nesemnificativă” pentru anumite persoane.

“Habar n-am despre ce vorbești și nici nu mă interesează. Pe mine de alții nu mă interesează. Dacă pe alții îi interesează despre mine, înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă”, a răspuns fiica lui Petre Roman.

Adauga un comentariu