Cancan

Oana Roman, replici acide la adresa Irinei Rimes, după ce a devenit ambasadoarea Zilei Naționale Constantin Brâncuși

Publicat: 17 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un nou scandal pare să înceapă în showbiz-ul românesc! Oana Roman, vizibil deranjată de faptul că Irina Rimes a fost desemnată ambasadoarea Zilei Naționale Constantin Brâncuși, a aruncat mai multe replici acide la adresa artistei!

„Efectiv nu o duce capul și e incultă grav”

Nu este necunoscut faptul că, de curând, Irina Rimes a fost numită ambasadoarea onorifică a Zilei Naționale Constantin Brâncuși. Drept urmare a acestui lucru, mai multe persoane au fost nemulţumite. Printre cei care şi-au exprimat parerea despre poziţia obţinută de artistă, o găsim şi pe Oana Roman, care este vizibil deranjată de acest subiect.

Pe reţelele de socializare, Oana Roman a adresat cuvinte dure la adresa Irinei, fiind de părere că nu o duce deloc capul. De asemenea, soţia lui Marius Elisei nu s-a oprit aici şi a continuat în termeni foarte duri, atunci când a venit vorba de generaţia pe care artista o promovează.

 ”Ideea e ca ea o fi bună pentru generația tânără dar, cu scuzele de rigoare, efectiv nu o duce capul și e si incultă grav. Așa e și mare parte din generația pe care o reprezintă”, a scris Oana Roman.

Şi asta nu este tot! Oana a precizat că l-a studiat îndeaproape pe Constantin Brâncuşi şi că a vizitat mai multe muzee unde sunt expuse operele lui de artă. Blondina nu are de gând să-şi ceară scuze pentru cuvintele adresate, scriind într-o nouă postare faptul că îşi asumă tot ceea ce a zis.

”Apropos de tot scandalul generat de problemă BRÂNCUȘI VERSUS Irina Rimes la care nu am stat pasivă, mi-am exprimat o părere. Dură și clară. De ce? Am toate motivele: am un cult pentru Brâncuși, l-am studiat încă de când aveam vreo 16 ani împinsă fiind să-l descopăr de către academicianul Radu Varia, unul din cei mai mari critici de artă din lume și un mare specialist în Brâncuși.”, a continuat ea.

Adauga un comentariu