Cancan ultimă oră

Oana și Viorel Lis au fost diagnosticați cu noul coronavirus: „Este la o sursă de oxigen”

Publicat: 16 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana și Viorel Lis au fost diagnosticați cu noul coronavirus Este la o sursă de oxigen
Fostul primar al Capitalei Viorel Lis și soția sa, Oana, formează un cuplu atipic

Viorel și Oana Lis au fost diagnosticați în urmă cu trei zile cu noul coronavirus. Fostul edil al Capitalei și soția sa au fost internați la Spitalul Matei Balș, unde sunt sub observația medicilor.

Starea de sănătate a lui Viorel nu este una tocmai bună, deoarece mai are și alte probleme de sănătate.

Oana și Viorel Lis au fost diagnosticați cu noul coronavirus

Viorel Lis și Oana sunt infectați cu noul coronavirus. Fostul edil al Capitalei este internat la Spitalul Matei Balș, deoarece starea sa de sănătate nu a fost tocmai bună, așadar a fost transferat de urgență la spital. Fostul primar al Capitalei are 78 de ani, dar și alte probleme de sănătate.

„Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el, și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată. El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt superfericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat”, a declarat Oana Lis, în cadrul unei emisiuni.

Oana și Viorel Lis sunt internați în această rezervă și amândoi urmează un tratament. Cei doi erau vaccinați, de aceea au făcut o formă ușoară. Viorel Lis se confruntă și cu alte probleme de săntate, precum diabetul.

„Este o formă medie zic eu, nu sunt medic și nu știu, dar este o persoană cu risc. Trebuie să avem grijă cu diabetul. Avem simptome amândoi, trebuia să mergem la spital, nu puteam să stăm acasă. Cu greu am ajuns la spital, Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă. Suntem împreună în această situație”, a declarat Oana Lis.

Viorel Lis are și alte probleme de sănătate

Pentru că are mai multe probleme de sănătate, el a fost internat, asta în timp ce soția sa, Oana, a putut să plece acasă, și ea fiind depistată pozitiv cu virusul.

”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a spus el pentru Antena Stars.

Adauga un comentariu