Cancan

Oana Tache a devenit părinte în secret. Vedeta Pro TV e în culmea fericirii

Publicat: 04 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bucurie mare în familia Pro TV, aceasta s-a mărit cu un nou membru. Prezentatoare Oana Tache a devenit mamă și a născut un băiat perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Vedeta PRO a dezvăluit că a ținut în secret sarcina pentru că este superstițioasă.

Prima fotografie cu fiul Oanei Tache

Oana Tache a păstrat secretul sarcinii sale până la câteva zile după ce l-a născut pe Lucas. Aceasta a postat o fotografie pe o rețea de socializare cu băiatul său de care este foarte mândră.

„Nici mie nu îmi vine să cred când scriu rândurile astea, daaaaar… SUNT MAMĂ! De băiat!

E adevărat că am crezut că cea mai frumoasă veste, cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi vreodată a fost când am aflat de Crăciun că sunt gravidă! Ei bine, azi mă contrazic singură! Cel mai înălțător sentiment îl trăiesc azi! Și sunt extrem de fericită să împart asta cu voi! Și vă mulțumesc pentru toată susținerea din perioada asta!”

Suntem deci deja 3 pentru ca Petru Lucas a venit mai repede un pic! E clar că ne seamănă deja. Și e clar ca e «made in Japan» că are viteza lui! E clar că e generație nouă upgradată corespunzator! ?

A demonstrat deja că îi place să-și «croiască» propria lume și propriul drum și are curajul să facă ce vrea când vrea. Și e bine așa pentru că asta ne-am dorit și ne dorim pentru el!

Sunt extrem de emoționată și abia aștept să văd cum ne înțelegem de partea cealaltă a vieții, că până acum a fost foarte cuminte și bun cu mine. Urmează câteva zile în care vom fi doar noi doi… Și vom profita de momentele mamă-pui de om la maxim!

Așa că atât deocamdată de la față locului! Vom reveni cu detalii… imediat ce ajungem acasă, îl pupăm și pe tati și mă opresc din plâns”, a scris Oana pe blogul său.

Atât Oana Tache, cât și fiul său se simt bine și urmează să aibă o viață nouă, în postura de mamă. Oana Tache vă este cunoscută de la MTV și Pro TV, unde a avut emisiuni (MTV), iar la Pro TV, diverse roluri prin emisiunile trustului Media PRO.

Adauga un comentariu