Cancan

Oana Zăvoranu a divorțat de soțul ei, Alex Ashraf? Ce i-a dat de gol

Publicat: 13 dec. 2019

La două luni după ce Alex Ashraf a fost surprins alături de o altă femeie, se speculează că el și Oana Zăvoranu s-ar fi despărțit.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cununat religios în vara anului 2016. Frumoasa brunetă și-a găsit fericirea lângă el după divorțul de Pepe și totul părea că merge foarte bine între ei.

Conform unor surse, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-ar fi despărțit, relatează Cancan. În plus, ei nu se mai urmăresc pe Instagram, ceea ce dă și mai mult de bănuit în privința relației lor.

Alex Ashraf prins, prins în tandrețuri cu altă femeie în urmă cu aproape două luni

În luna octombrie a acestui an, soțul Oanei Zăvoranu a fost surprins alături de o altă femeie la o benzinărie din Capitală. Alex Ashraf a stat minute în șir de vorbă cu bruneta și la un moment dat și-a pus picioarele pe scaunul palestinianului, moment în care bărbatul a atins-o tandru. Bruneta sexy a părut foarte încântată de mângăierile palestinianului.

Vedeta critică dur speculațiile presei în legătură cu relația amoroasă dintre soțul ei și o colegă de la sală alături de care a ieșit la cafea și a petrecut ore bune în compania ei.

„Ce nebunie? Nu mai are voie Alex să bea o cafea cu o amică de la sală? Pai unde trăim, în padure? Și eu am amici bărbați cu care ies la cafele. Asta înseamnă ce? Că ne înșelăm? Nu terminați odată cu prostiile?”, a spus Oana Zăvoranu după ce a văzut și ea fotografiile cu soțul ei în compania unei femei.loading...

Adauga un comentariu