Cancan

Oana Zăvoranu sare la gâtul Loredanei Chivu. „Ne spălăm și noi jegul…”

Publicat: 27 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu sare la gâtul Loredanei Chivu. Ne spălăm și noi jegul
Oana Zăvoranu sare la gâtul Loredanei Chivu după ce mai multe vedete au fost luate la rost de brunetă.

Oana Zăvoranu sare la gâtul Loredanei Chivu după ce mai multe vedete au fost luate la rost de brunetă. Totul a pornit de la o reclamă pentru ochelari de soare de pe Instagram. Oana a spus că aceștia sunt fake dar și că focoasa blondă era murdară sub unghii.

Oana Zăvoranu a primit pe Instagram un mesaj din partea unui internaut care îi arată mizeria de sub unghia Loredanei Chivu, bruneta a făcut un screenshot degrabă și l-a postat pe Instagramul ei.

Oana Zăvoranu sare la gâtul Loredanei Chivu

Bruneta a alturat imaginii sugestive un mesaj de-a dreptul tranșant.

„Când facem reclamă la ochelari Balmain fake, ne spălăm și noi jegul care colcăie sub gheare, ingalatoooo! Morcovi nu pui sub unghii? Că pot crește liniștiți…zic. Vomit, nu mai pot. De ce îmi trimiteți poze de-astea?” a scris Oana Zăvoranu, în dreptul postării sale.

Nici Pepe nu a scăpat

Oana Zăvoranu sare la gâtul Loredanei Chivu, după ce l-a luat în colimator și pe Pepe. Bruneta l-a desființat pe fostul său soț, la adresa căruia a avut numai cuvinte de…„laudă”.

„De școală nu mai zic…Are 4 clase cu recreații cu tot. Mediocritate și manele. N-are el vacanțe câtă școală am eu…aoleu, stați așa că am uitat că eu sunt și săracă, și incultă și posedată, nu am nici case că de aia am stat eu la el în mansardala…nu am nici mașini (că de aia mi-a luat el vreo 3-4 cu cheiță), merg și cu rata, am și ciungă-n par, sunt și nebună, și vreau să apar și la tv pe spatele lui, că doar vorbind de el mă mai baga și pe mine cineva în seama…” a spus bruneta, acum ceva timp.

Oana a intervenit și în divorțul dintre Pepe și Raluca

Bruneta a spus ca nu crede ca divortul dintre cei doi nu este real si că totul ar fi făcut doar pentru publicitate.

„În afară de faptul că mi se r… și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine”, a declarat Oana Zăvoranu pentru sursa citată.

„Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu b…. nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a adăugat aceasta.

Oana Zăvoranu a fost întrebată dacă Pepe a fost vreodată agresiv cu ea în perioada în care formau un cuplu.

„Dacă avea cu mine, nu mai exista astăzi pe planeta Pământ. A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, că să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor”, a explicat vedeta.

Adauga un comentariu