Actualitate

Obiecte care atrag ghinionul in casa ta. Scapa de ele cat mai repede

Publicat: 20 mart. 2020
Obiecte care atrag ghinionul în casă
Obiecte care atrag ghinionul în casă

Obiecte care atrag ghinionul în casă. Iată care sunt lucrurile de care trebuie să scapi cât mai rapid din locuinţa ta ca să atragi norocul.

De multe ori, poate ai avut impresia că te urmăreşte ghinionul şi te-ai întrebat din ce cauză. Înainte de a apela la cele sfinte şi la un preot, arunca imediat aceste opt feluri de obiecte. Şi astfel vei readuce norocul în casă!

Obiecte care atrag ghinionul în casă

1. Tablouri şi fotografii cu incedii şi calamităţi naturale: Imaginile cu erupţii vulcanice, tsunami şi alte calamităţi naturale atrag numai energie negativă în casă. Nu-i bine să ţii în casa nici picturi şi fotografii în care ploua sau ninge.

2. Obiecte fără pereche: Se spune că obiectele care nu-şi au pereche aduc ghinion. Trebuie să arunci de exemplu un ciorap sau un pantof vechi căruia nu-i găseşti perechea.

3. Lucruri neanimate: Lucruri „moarte” sunt animalele împăiate, florile uscate, chiar şi scoicile. Acestea din urmă trebuie să fie curăţate în mod regulat ca să nu te influenţeze aura lor negativă.

4. Ceasuri defecte: Un semn de ghinion poate fi ceasul din casă, care dintr-o anumită cauză s-a oprit la un moment dat. E foarte important ca toate ceasurile din casa să funcţioneze.

Scapă de vechituri

5. Sticla spartă: E vorba întâi de toate de geamul spart care e considerat o breşă în aura de protecţie a casei. Trebuie să vezi dacă nu ai veselă sau oglinzi crăpate în casă, care la fel aduc ghinion.

6. Mătura veche: Dacă matura s-a învechit încât nu mai poţi face curat ca lumea cu ea, e bine s-o arunci şi să-ţi iei altă nouă. Se spune că mătură veche poate aduce pierderi financiare.

7. Resturi de hârtiuţe în portofel: Diferite cec-uri sau tichete de transport expirate trebuie aruncate din portmoneu sau buzunare. Ele pot atrage ghinion.

8. Lucruri de care nu te-ai folosit de mult: Aruncă din casa lucrurile de care nu te-ai folosit în ultimii trei ani. Acestea încetinesc mersul lucrurilor în casă.

Adauga un comentariu