Local

Obiectivele PMP pentru Parlamentul României. Detalii despre proiectele Iaşului şi Planul Naţional de Reziliență – LIVE VIDEO

Publicat: 29 nov. 2020
Deputatul PMP Petru Movilă

Deputatul Petru Movilă, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, susţine duminică, 29 noiembrie 2020, o conferinţă de presă de la ora 12.00.

În ultima săptămână de campanie înainte de alegerile parlamentare, oficialul prezintă obiectivele formaţiunii PMP pentru Parlamentul României, oferă detalii despre proiectele Iaşului şi Planul Naţional de Reziliență.

„Autostrada Ungheni – Iaşi – Tg. Mureş este prioritară pentru PMP. Nu exclud nici autostrada Bacău, însă moldovenii nu au nevoie de autostradă care să se plimbe prin Carpaţii Orientali. Avem nevoie să trecem spre Vest. Nu voi vota niciun Guvern care nu va avea clar graficul de execuţie a autostrăzii A8.

Principalii noştri parteneri sunt peste Carpaţi. Institutul de Boli Cardiovasculare de la Iaşi, sunt cel care a susţinut constat acest proiect.
La bugetul de stat am solicitat bani pentru studiu de fezalibilitate pentru acest spital, care va deservi ieşenii şi Moldova.

Eu nu sunt un parlamentar care să trăiesc din comunicate de presă. Mi-e şi jenă să am asemenea contracandidaţi. Este ruşinos că aceştia nu se bat pentru Iaşi. Dacă ieşenii îi vor vota, ne merităm soarta. Mă rugam de cei de la PSD înainte, pentru că nu aveam investiţii. Aşa că PSD ciocu mic. Vorbesc liber, deschis. Îmi iau voturile împreună cu echipa mea. Proiectele pe care le susţin sunt proiectele corecte.

Redeschiderea şcolilor, este un lucru cât se poate de grav ca aceste unităţi de învăţământ sunt închise. Aproape 35% dintre copiii din România nu au tablete”, a declarat deputatul PMP Petru Movilă.

Comentarii
  • Oare sa mai existe fraieri care sa voteze slugile celui mai parsiv securist care si-a batut joc de romani? Ba Movila, chiar nu aveti bun simt? M-as mira, firea-ti voi ai dracului cu tot cu matrozul chior!

Adauga un comentariu