Actualitate

Ochelari care vă îmbătrânesc. Cum alegi ramele potrivite

Publicat: 07 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ochelari care vă îmbătrânesc. Cum alegi ramele potrivite
Ochelari care vă îmbătrânesc

Ochelari care vă îmbătrânesc. Anumite modele de rame vă pot da câțiva ani în plus așa că trebuie să țineți cont de câteva sfaturi.

După cum bine se știe, nu toată lumea se poate lăuda cu o vedere bună. Dacă cândva aveați o vedere de invidiat, lucrurile se pot schimba în timp. Calculatorul, telefonul sau cititul pe întuneric și vârsta înaintată pot influența negativ vederea. Astăzi, în comerț pot fi găsite o varietate de modele de rame pentru fiecare gust și la prețuri accesibile.

În cele ce urmează vă prezentăm câteva modele de ochelari care vă îmbătrânesc.

1. Rama ochelarilor este de culoare întunecată

Ochelarii cu o astfel de ramă nu se potrivesc nimănui deoarece adaugă ani și un aspect mai brutal. Totodată trăsăturile facile fine și elegante arată masculine.

Dacă aveți o vedere foarte slabă, nu alegeți ochelari cu rama subțire. Pentru ca lentilele ochelarilor să fie estetice, în cazul dioptriilor mari, luați în considerare indicele de refracție. Datorită tehnologiilor moderne pot fi fabricate lentile mai subțiri. Ochelari mai ușori sunt mai confortabili și arată mult mai estetic.

2. Ochelari care vă îmbătrânesc. Cei dreptunghiulari

Renunțați la această formă de ochelari, doar vă îmbătrânesc și denaturează caracteristicile faciale. Modelele conturate prin linii geometrice arată mai estetic.

3. Ochelari cu rama metalică

Ochelari care vă îmbătrânesc. Unor persoane li se potrivesc acest model de ochelari. Arată estetic și nu atrag atenția. Încercați mereu ceva diferit. Sunt o multitudine de modele care cu siguranță vi se potrivesc. Ramele pot spune multe despre personalitatea dvs. De aceea, e bine sa alegi tipul de rame care să vă întinerească. Cereți părerea unui prieten sau a unui angajat din domeniul opticii.

Sfat! Atunci când alegeți ochelarii perfecți, puteți să vă faceți poze și ulterior să luați o decizie.

Modele de ochelari care nu îmbătrânesc

Ochelarii de pisică – liniile ramei sunt orientate în sus, iar acest model ascunde vârsta. În plus, nu uitați că rama nu trebuie să fie prea mare și întunecată.

Ramele rotunde se potrivesc tuturor.

Acordați atenție ramelor fără conturul inferior – arată mai rafinat și sunt potrivite pentru orice vârstă.

Ramele pot fi în nuanțe de violet, albastru, vișiniu, bej, maro. Nu alegeți rame cu mult decor. Optați pentru un decor minimalist sub formă de strasuri sau dungi. Dar nu exagerați!

Adauga un comentariu