BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ochii pot fi o cale de intrare pentru virusul COVID-19! Prof. dr. Camelia Bogdănici, șefa Clinicii de Oftalmologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași, detaliază la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 21 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 22 ianuarie 2021, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE va fi adusă în atenție o nouă temă medicală. Invitată în cadrul emisiunii este prof. dr. Camelia Bogdănici, șefa Clinicii de Oftalmologie de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, pentru a discuta despre reducerea riscului infecției cu COVID-19 prin îngrijirea ochilor. Chiar dacă nu este cea mai răspândită cale de infectare, se consideră că noul coronavirus poate pătrunde prin ochi iar medicul oftalmolog va explica modurile în care se poate produce acest lucru și cum ar trebui să acordăm mai multă atenție zonei ochilor prin realizarea unei igiene corecte. Invitata Roxanei Caraiman va specifica și care sunt manifestările oftalmologice în infecția cu virusul SARS-CoV-2. De asemenea, prof. dr. Camelia Bogdănici va discuta despre cum a trăit perioada de pandemie, cum a ținut legătura cu pacienții și câte operații au fost amânate.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizari.

Adauga un comentariu