Eveniment-Social

Oferta care nu trebuie ratată! Editura UAIC din Iași livrează la domiciliu cărțile comandate

Publicat: 06 mai 2020

Sprijin intelectual și publicistic pentru ieșeni! Editura Universității „Alexandru Ioan Cuza” – UAIC din Iași livrează la domiciliu cărțile comandate. Asta ca urmare a condițiilor și restricțiilor de circulație a persoanelor impuse de recentele ordonanțe militare referitoare la pandemia COVID-19. Este vorba și de închiderea temporară a librăriilor și a creșterii numărului comenzilor

Oferta care nu trebuie ratată! Editura Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași livrează la domiciliu cărțile comandate. Totul este valabil doar pentru comenzile făcute din arealul municipiului Iași. Asta ca urmare a condițiilor și restricțiilor de circulație a persoanelor impuse de recentele ordonanțe militare referitoare la pandemia COVID-19. Este vorba și despre închiderea temporară a librăriilor și a creșterii numărului comenzilor.

„Editura UAIC vine în întâmpinarea cererilor formulate de clienții din Iași anunțând disponibilitatea de a livra la domiciliu, comenzile care au destinatari din municipiul Iași. Acest serviciu de livrare la domiciliu va fi GRATUIT (destinatarul va achita doar prețul cărților, așa cum va rezulta din finalizarea comenzii pe site) și se va efectua în termen de două zile lucrătoare de la confirmarea finalizării comenzii pe site, în condițiile în care titlurile comandate sunt disponibile în stoc”, transmit cei de la „Cuza”.

Care sunt condițiile pentru livrarea acasă a comenzilor de la Editura UAIC

În acest context, condițiile pentru livrarea acasă a comenzilor de la Editura UAIC sunt: respectiva comandă să fie făcută pe pagina www.editura.uaic.ro; mențiunea că adresa de livrare este în municipiul Iași; „doresc livrare la domiciliu” să fie completată în câmpul „Alte informații” de la finalul paginii cu instrucțiuni privind comanda; menționarea de către destinatar a unui număr de telefon pentru a fi contactat înainte de livrare de către personalul editurii.

„Livrările se fac de luni până vineri, în intervalul 8:00 – 16:00, numai după confirmarea telefonică a faptului că destinatarul se află la adresa de livrare în intervalul orar convenit cu personalul Editurii și a modalității de plată a comenzii”, au mai detaliat cei de la Editura Universității „Cuza” din Iași.

Adauga un comentariu