Sport

Ofertă pentru Florinel Coman! Impresarul este la București și a avansat prețul. Ar fi cel mai scump jucător din Liga I

Publicat: 08 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ofertă pentru Florinel Coman Impresarul este la București și a avansat prețul. Ar fi cel mai scump jucător din Liga I

Florinel Coman traversează o perioadă fastă. Este considerat de mulți cel mai în formă fotbalist din Liga I, iar jocul capital cu Suedia l-ar putea regăsi în primul 11. Este un meci în care calitățile arătate de atacantul de la FCSB, 21 de ani, viteză și execuție, ar putea fi decisive.
Încântați de valoarea arătată de Alexandru Mitriță la New York City, un club din MLS este gata să achite 10 milioane de euro pentru Coman. Americanii sunt dispuși însă să ofere și un procent important dintr-un viitor transfer. Dacă îl dă cu 10 milioane de euro, Coman ar deveni cel mai scump fotbalist român vândut din Liga 1. Recordul este deținut tot de echipa lui Becali, Nicolae Stanciu, dat cu 9.8 milioane de euro la Anderlecht. Pentru Coman s-a vorbit chiar de un interes al lui Manchester City, dar Mirel Rădoi nu crede în această ofertă.

Impresarul cu oferta pentru Florinel Coman este la București

„Eu nu știu suma pe care a oferit-o, dar e adevărat că sunt în România cu un impresar din America. Sunt mai mulți jucători care îl interesează, iar Florinel este printre ei”, a declarat Liță Dumitru.

Oferta a ajuns la impresarul jucătorului, Ioan Becali, care discută cu Gigi Becali, vărul său, despre propunerea primită. La prima „strigare”, românii nu sunt de acord să discute nimic sub 15 milioane de euro.

Este cea mai mare propunere

Este cea mai mare propunere primită pentru Florin Coman, pe care patronul FCSB e convins că la un moment dat va câștiga zeci, chiar sute de milioane de euro. După EURO 2019, pentru „Mbappe de România” a mai fost o ofertă de 8 milioane de euro, din Portugalia, pe care Becali a refuzat-o.

„Nu poți să pleci dacă ceri 250.000 de euro ca să-ți iei casă! Am fost de acord, i-am spus că ne vom socoti noi. I-am spus îți dau banii, îți fac poftele, dar nu ai voie să ceri să pleci când vrei tu. Numai când vreau eu! Ideea este că vreau să-i toate poftele, pentru a avea și el mulțumire sufletească și să nu facă mofturi”, a mai spus Gigi Becali.

„Trebuie să le fac toate poftele, știți de ce? Ca să nu vină și să-mi spună «Patroane, tu vrei 20 de milioane pe mine, dar eu nu am casă». Trebuie să le asigur tot confortul atât fizic, cât și mental”, a completat acesta.

Adauga un comentariu