Magazin

Ofertă unică de Black Friday la accesoriile pentru telefoane! Nu o rata! 

Publicat: 14 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ofertă unică de Black Friday la accesoriile pentru telefoane Nu o rata 

Stim cat de mult iti plac reducerile, asa ca saptamana aceasta avem o veste foarte buna: magazinul online apcgsm.ro ofera reduceri senzationale, de pana la 75% la toate produsele de pe site. Astfel, veti putea achizitiona toate accesoriile preferate la preturi foarte bune. Indiferent daca va doriti o husa de telefon, o baterie sau o pereche de casti, de Black Friday este momentul ideal sa faceti cumparaturi. 

Dar, reducerile nu sunt singura surpriza: APC GSM ofera transport gratuit pentru comenzi de peste 49 lei, iar comenzile sub 49 lei vor plati doar 10 lei taxa de livrare prin Curier Rapid. Noi credem ca ar fi bine sa va faceti un wishlist, iar vinerea aceasta, de Black Friday, doar sa plasati comanda, pentru ca sigur vor fi multi clienti atrasi de aceste promotii irezistibile. 

Categoriile de produse pe care le puteti achizitiona de pe site sunt: huse telefoane, folii telefoane, huse tablete, acumulatori, power bank, incarcatoare, cabluri si conectori, suporti, piese si componente, IT&C, audio si diverse. Practic, orice ati avea nevoie pentru telefonul sau tableta voastra, puteti comanda din acest magazin online de accesorii mobile. 

Daca ne intrebati pe noi, va recomandam in primul rand sa achizitionati huse telefoane. Stim ca in ziua de astazi, telefoanele arata superb. Insa, design-ul acestora vine si cu un pret: sunt mult mai fragile fata de telefoanele care existau in urma cu 15 ani de exemplu (chiar si fata de cele de acum 10 ani). Si chiar daca marii producatori fac eforturi pentru a le conferi rezistenta, folosirea zilnica implica unele riscuri. Faptul ca telefoanele sunt tinute zi de zi langa chei, asezate geanta langa obiecte care il pot zgaria si riscul de a fi scapate, reprezinta motive de a le proteja cu o husa. 

Daca nu va plac husele ce acopera complet telefonul (cele de tip flip cover) alegeti macar o husa tip carcasa, ce va prelua o parte din soc, in cazul in care telefonul va fi scapat si o folie. Astfel, chiar daca il scapati, exista mari sanse ca telefonul sa nu pateasca nimic. Daca nu stiti ce sa alegeti, in continuare o sa va prezentam trei huse ce se potrivesc pentru trei smartphone-uri nou aparute. 

Primul produs pe care vi-l prezentam este Husa Apple iPhone 11 Pro – Iberry Carbon Negru. Asa cum probabil stiti, este cel mai recent smartphone de la iPhone si cu siguranta v-a atras si pe voi. Desi arata foarte bine si este realizat din cele mai bune materiale, nu inseamna ca nu trebuie sa il protejati, alegand una dintre numeroasele huse iPhone de pe site. Cea pe care v-o propunem are un design modern, este foarte subtire, astfel incat nu afecteaza manevrabilitatea telefonului si nici modul in care acesta arata. Chiar si ecranul este protejat de socuri, pentru ca muchiile vor absorbi socurile. Este ideala pentru folosirea in conditii extreme. 

Utilizatorilor de smartphone-uri Samsung le propunem Husa Samsung Galaxy S10-Iberry Clear View Negru. Este o husa ce imbraca telefonul complet, astfel incat sa fiti siguri ca nu va pati nimic, chiar daca il scapati. Husa are un design elegant si se va potrivi si daca mergeti la birou, dar si pentru o escapada la munte de exemplu (in cazul in care aceste detalii conteaza pentru voi). Capacul husei nu este activ, este semi-transparent, permitandu-va sa vedeti ecranul telefonului. In plus, husa se transforma intr-un stand. 

Si nu in ultimul rand, Husa Huawei Honor 9X – DUX Ducis Skin Pro Negru. Este o husa eleganta, care o sa va asigure protectia de care aveti nevoie, in orice fel de conditii. Are blocare magnetica si cusaturi intarite, care ii imbunatatesc durabilitatea. Finisarea mata nu va permite aderarea amprentelor si de asemenea, o sa va ajute sa manevrati mult mai bine telefonul. 

Ce parere aveti despre husele pe care vi le-am prezentat? Pe care ati alege-o? 

Sursa foto: www.apcgsm.ro

Adauga un comentariu