Sport

Ofertă uriașă pentru un jucător din Liga I: „Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului de aici”

Publicat: 24 mart. 2021
Cephas Malele
Cephas Malele, unul dintre cei mai în formă jucători din Liga I, dorit de FCSB și CSU Craiova

Cephas Malele (27 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga I. Atacantul angolezo-elvețian este dorit de FCSB și CSU Craiova. Malele se află în curtea lui FC Argeș, unde a dat un randament extrem de bun în acest sezon. Însă, pentru FC Argeș, fotbalistul pare tot mai greu de păstrat, având oferte din Liga I.
Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, a dezvăluit ce ofertă i-a făcut clubul vârfului în încercarea de a-l păstra!

„Va fi o pierdere mare dacă nu va semna cu noi! Este profesionist și este liber să aleagă orice echipă își dorește. Noi i-am făcut o ofertă, din ce știu, foarte bună pentru fotbalul argeșean. Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului argeșean să facem o ofertă la un asemenea nivel. Din punctul nostru de vedere, ne-am făcut datoria față de băiat. Este unul dintre cei mai buni atacanți pe care i-a avut Argeșul în ultimii ani. Ni-l dorim în continuare, dar este numai la latitudinea lui dacă va rămâne în continuare”, a spus Jean Vlădoiu.

A început „războiul” în Liga I. Gigi Becali și FCSB au pus banii pe masă pentru Cephas Malele

Atacantul cu echipe în CV precum Zurich și Palermo i-a impresionat pe șefii din fotbalul românesc. Pe lângă CFR Cluj, FCSB îl vrea și ea insistent pe Malele, în special după evoluțiile slabe ale lui Ante Vukusic, atacantul venit sub comanda lui Toni Petrea în iarna acestui an.

„Există câteva cluburi care sunt interesate de el, ceea ce până la urmă este firesc având în vedere performanțele și cifrele foarte bune pe care le are. Răspunsul a fost clar pentru toată lumea că, din respect pentru FC Argeș, vom aștepta până la finalul sezonului înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul lui Malele”, a declarat Angela Rullo, agentul jucătorului, pentru gsp.ro.

Adauga un comentariu