Magazin

Oferte la rame de ochelari și consultații gratuită în locațiile EXPERTOPTIC

Publicat: 07 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oferte la rame de ochelari și consultații gratuită în locațiile EXPERTOPTIC

Pentru a ne putea bucura de tot ceea ce ne înconjoară avem nevoie să ne menținem vederea într-o stare bună de-a lungul anilor. Ochii sunt organe sensibile care, odată cu trecerea timpului, au nevoie din ce în ce mai multă de atenție. De aceea, sunt recomandate controalele de rutină pentru depistarea din timp a eventualelor semne de afecțiuni oculare: miopie, hipermetropie, prezbitism etc.

Dacă clipim des, vedem în ceață sau ochii încep să lăcrimeze, o programare la EXPERTOPTIC ne ajută să aflăm care este starea reală a ochilor noștri. Aflăm totodată dacă avem sau nu nevoie de ochelari și cum să îi alegem pe cei potriviți personalității noastre.

La EXPERTOPTIC din Rădăuți (și nu numai) consultul ochilor este gratuit

La fel ca în toate locațiile EXPERTOPTIC din țară și la cea din Rădăuți consultația optometrică este gratuită. Aceste consultații pot fi în prealabil programate, pentru a evita timpul pierdut cu așteptarea. Tot în această locație se găsește o gamă diversă de rame ochelari Radauti de la branduri renumite așa cum ar fi Furla, Police, Guess sau Ray-Ban. Cu ajutorul specialiștilor din această locație, alegerea de rame de ochelari potrivită va fi o plăcere.

În funcție și de fizionomia feței, ochelarii sunt potriviți pentru toate vârstele, dar și pentru toate bugetele. Astfel, aici se găsesc rame ovale, rotunde, pătrate sau dreptunghiulare, fie în culori clasice, fie în culori tari precum roșu.

Tot în locația EXPERTOPTIC din Rădăuți se rezolvă și reparațiile minore, un braț rupt sau un șurub care a căzut. Reparațiile se fac pe loc, într-un timp de așteptare cât mai scurt pentru client.

Verificarea dioptriilor nu trebuie amânată, programează-te la un consult 

Dacă ultimul consult optometric este mai vechi de un an programarea pentru unul este o prioritate. Fie prin telefon, fie online prin completarea formularului de pe site, acesta se face rapid și, ce este foarte important, nici nu durează mult pentru măsurarea dioptriilor.

Locația de optică medicală din Rădăuți oferă clienților săi o gamă largă de lentile potrivite, cu diferite filtre: bifocale, subțiate, progresive, cu filtru pentru calculator, de soare cu dioptrie etc.

Pentru persoanele care nu se acomodează cu ideea de a purta ochelari se recomandă lentilele de contact, cu încercare în prealabil. Acestea pot fi de mai multe feluri, cu port extins de zi sau chiar de noapte, transparente sau colorate pentru schimbarea look-ului.

Lentilele conferă mai multă libertate în activitățile zilnice și se potrivesc persoanelor active care practică diverse sporturi.

Ochelarii de soare protejează ochii de razele UV

Indiferent de anotimp, protejarea ochilor de razele UV trebuie făcută prin purtarea ochelarilor de soare adecvați, cu lentile polarizate. Aceștia sunt livrați întotdeauna cu specificațiile de filtre atașate în cutie. Nu se recomandă alegerea lor fără certificatul de producător, deoarece doar așa avem certitudinea faptului că sunt autentici.

Pentru practicanții de sporturi se recomandă alegerea unor ochelari de soare personalizați, în funcție și de sportul practicat: ciclism, înot etc.

O altă categorie o reprezintă șoferii profesioniști care necesită și ei purtarea unor ochelari de soare, cu sau fără dioptrii.

Toate aceste produse se găsesc în locațiile EXPERTOPTIC din Suceava, Rădăuți, Botoșani (2), Roman și Fălticeni.

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

Adauga un comentariu