Titlurile zilei

Oficial! Claudiu Roșu, teribilistul care a făcut prăpăd pe străzile din Iași, va fi anchetat pentru tentativă la omor! Bărbatul care a fost fugărit cu mașina pe trecerea de pietoni a mers la poliție! (EXCLUSIV)

Publicat: 05 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oficial Claudiu Roșu teribilistul care a făcut prăpăd pe străzile din Iași va fi anchetat pentru tentativă la omor Bărbatul care a fost fugărit cu mașina pe trecerea de pietoni a mers la poliție EXCLUSIV
Claudiu Roșu și mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS)

Pietonul care a fugit pe trecere să nu fie lovit de tânărul teribilist, care a provocat un accident în zona gării și a fugit de la fața locului, a mers la poliție. Acum polițiștii îl vor ancheta pentru tentativă la omor. Deși inițial se credea că se află sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, se pare că nu a fost așa. Analizele au arătat că tânărul nu a consumat droguri, iar acum anchetatorii cred că acesta are ceva afecțiuni psihice

După ce în mediul online au fost distribuite masiv imaginile în care mașina condusă de Claudiu Roșu, tânărul care a provocat un accident la gară și a fugit de la fața locului, a fost cât pe ce să lovească un pieton, lucrurile au început să se miște. Vineri, pietonul pe care îl căutau polițiștii a mers la poliție și a depus o plângere. Acum, Claudiu Roșu va fi anchetat pentru tentativă la omor și riscă să-și piardă libertatea. Zilele trecute, polițiștii ieșeni au refăcut traseul parcurs de individ.

Vrând să afle dacă a mai încălcat regulile de circulație sau dacă a mai lovit vreun autoturism în goana sa nebună, oamenii legii au rămas mască. După ce au vizionat imaginile surprinse de o cameră video din zona Canta, au văzut cum Claudiu Roșu apasă pedala de accelerație la fund când observă pietonul angajat regulamentar în traversarea străzii. Pietonul își dă seama că șoferul teribilist ar vrea să-l lovească, de aceea mărește pasul și sare pe trotuar. Claudiu Roșu a intrat cu mașina pe contrasens cel mai probabil cu gândul de a-l lovi pe pieton.

„Indiciile pe care le avem acum duc către el. Este posibil să fie anchetat pentru tentativă la omor”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Cursa nebună a tânărului

Povestea începe când tânărul în vârstă de 23 de ani a provocat un accident grav în zona gării din Iași, iar mai apoi s-a făcut nevăzut. Povestea este mai complicată decât pare și aproape de neînțeles. Miercuri, la prânz, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că un tânăr a provocat un accident rutier și a încercat să fugă de la fața locului. Imediat mai multe echipaje de prim-ajutor și polițiștii rutieri au ajuns în zonă. Martorii au precizat că tânărul a intrat în plin într-un autoturism ce staționa la semafor.

„La intrare în Iași m-a acroșat… I-am făcut semn să oprească, nu a oprit și am mers după el. Aici, la gară, a intrat în BMW și a plecat, nu a oprit. I s-a oprit motorul în fața autogării. Eu am coborât după el, mi-au zis niște oameni în ce direcție a luat-o. Am fugit după și l-am prins până să vină poliția. După l-au dus la Secția 2″, a spus unul dintre șoferii implicați în incidentul de ieri.

Ridicat de mascații de la SAS și dus la recoltare de probe biologice

La Secția 2 de Poliție Iași, Claudiu a început să se manifeste violent. Pentru a fi liniștit și pentru a nu exista riscul de a răni pe cineva, tânărul a fost imobilizat. Ulterior, polițiștii au cerut sprijinul colegilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS). Odată ajunși, mascații de la SAS l-au băgat în autospecială și l-au condus la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru a-i fi recoltate probe biologice. Ciudat este faptul că tânărul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice și nici a stupefiantelor.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre faptul că un conducător auto, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Valea Lupului spre Iași, ar fi acroșat mai multe autovehicule. În prezent, verificările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. Conducătorul auto a fost depistat și testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

 

Adauga un comentariu