Actualitate

Oleg Spînu a cântat alături de Andra! „Cu timbrul vocii tale, e imposibil să nu cucerești lumea!”

Publicat: 05 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Oleg Spînu a cântat alături de Andra Cu timbrul vocii tale e imposibil să nu cucerești lumea
Oleg Spinu a cântat alături de Andra

Nu puțini au fost cei care i-au prezis un viitor măreț datorită talentului său incontestabil! Oleg Spînu, adolescentul care s-a clasat pe locul al 3-lea în Marea Finală Românii au talent 2023, continuă să facă ceea ce iubește cel mai mult, muzică. Acum, Oleg Spînu a cântat alături de Andra, la Cluj.

Oleg Spînu a cântat alături de Andra

Zilele trecute, tânărul a urcat din nou pe scenă alături de Andra. După ce a cântat la Bacău, Oleg a avut un moment artistic și în cadrul concertului „Tradițional 2”, susținut de Andra, la Cluj.

Oleg a cântat în fața a peste 10.000 de oameni, iar după concert a postat o fotografie alături de cea care i-a împlinit un mare vis. Imaginea cu Oleg și Andra a adunat sute de inimioare și mesaje de apreciere.

Oleg Spînu a lansat videoclipul piesei „Poate m-am îndrăgostit”, în care se plimbă cu tractorul prin sat și cântă despre iubire în cel mai nou videoclip.

Videoclipul melodiei a fost lansat la sfârștitul lunii noiembrie și se bucură de succes. În doar câteva zile, a adunat peste 66.000 de vizualizări. Utilizatorii Youtube au avut doar cuvinte de laudă pentru Oleg Spînu.

„Hai, Oleg! Începutul e bun. Dacă vor fi toate melodiile așa cum e asta, să știi că viitorul tău e binecuvântat” / „Bravoo, Oleg! Suuuuper ține-o tot așa. Respect pentru tot ce faci copil frumos la suflet și la chip!” / „Felicitări și succese grandioase în cariera ta frumoasă” / „Copil frumos, ești atât de special! Cu timbrul vocii tale, e imposibil să nu cucerești lumea! Mult succes și împlinirea tuturor dorințelor!” / „Dragă Oleg, ești unic, special! Mult succes în viitor” / „Dulce limbă si voce plăcută… ești special…” / „Bravo, Oleg! Copil minune, frumos și talentat!” / „Un videoclip minunat, după cum ești și tu un băiat minunat și talentat!” / „Frumos, creativ! Ador piesa” / „Bravo, copilul de aur… Baftă multă” / „Mult succes și să cucerești lumea toată”, au transmis fanii lui Oleg Spînu.

Oleg Spînu, pe podium în marea finală Românii au talent 2023

Tânărul artist a ajuns la inimile a milioane de români după ce a participat la Românii au talent și tot pe scena celui mai iubit show de divertisment a primit și propunerea de a cânta alături de Andra, care a fost criticată de internauţi că ar fi luat în greutate.

„Doamne cât de frumos a fost! Muzica este în ADN-ul tău. Mă bucur că voi cânta cu tine! Ești extraordinar! Te felicit din toată inima mea”, i-a spus Andra imediat după prestația din marea finală.

Oleg Spînu vine din Republica Moldova și este singurul artist din familie. Adolescentul cântă la vioară, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea.

Timbrul său cald și bucuria cu care cântă i-au adus fani din toată Moldova, dar și din România. Oleg este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. La Românii au talent a venit ca să arate lumii că este un om bun și un „doctor al sufletului” prin muzica sa. Moldoveanul învață la Colegiul de muzică Ștefan Neaga, alături de mulți copii talentați. Acum, Oleg Spînu a cântat alături de Andra.

Comentarii
  • Ăștia trăiesc în lumea lor. Una mică și meschină, împărțită între cântări la nunti și „concerte” plătite de primării. Și se cred staruri, comportandu-se ca atare.

Adauga un comentariu