International

Olena Zelenska, mesaj dureros despre situația din Ucraina. Ce se întâmplă în familia președintelui Zelenski

Publicat: 15 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Olena Zelenska mesaj dureros despre situația din Ucraina. Ce se întâmplă în familia președintelui Zelenski
Olena Zelenska a făcut declarații cu privire la războiul care are loc în Ucraina și a transmis  că nu și-a mai văzut soțul de peste o lună și că locuiește separat împreună cu copiii lor, ca măsură de protecție

Olena Zelenska a făcut declarații cu privire la războiul care are loc în Ucraina și a transmis  că nu și-a mai văzut soțul de peste o lună și locuiește separat împreună cu copiii lor, ca măsură de protecție.

Aceasta a dezvăluit și locul în care se află Volodimir Zelenski, precizând că acesta și echipa lui au rămas la palatul prezidențial din Kiev, în timp ei și copiilor le-a fost interzis.

„Volodimir și echipa sa locuiesc la biroul prezidențial. Din cauza pericolului, eu și copiii nu putem să stăm acolo, așa că de mai bine de o lună comunicăm doar prin telefon”, a spus Olena Zelenska.

Olena Zelenska, a spus că Volodimir Zelenski este un sprijin nu doar pentru poporul din Ucraina, ci și pentru ea și copiii acestora, iar prin intermediul războiului, oamenii au ocazia să-l cunoască așa cum îl cunoaște și ea.

”Întotdeauna am știut că el a fost și va fi un sprijin de încredere pentru mine. Apoi a devenit un tată minunat și un sprijin pentru familia noastră. Și acum demonstrează aceleași trăsături. El nu s-a schimbat. Doar că mai mulți oameni l-au văzut acum prin ochii mei”, a mai spus Olena Zelenska.

Olena Zelenska a vorbit în interviul pentru CNN despre ce se întâmplă în Ucraina și a transmis că toți copiii care au luat parte sau au văzut atrocitățile din Ucraina au trăit clipe dramatice.

”Din fericire, copiii sunt cu mine. Și, după cum am spus, când există cineva de care trebuie să ai grijă, acest lucru este foarte disciplinant. Apropo, se aplică și copiilor înșiși — aceștia au crescut dramatic în această perioadă și se simt responsabili unul pentru celălalt și pentru cei din jurul lor. Nu trebuie explicat nimic în mod specific. Vorbim doar despre tot ce se întâmplă. Când mă uit la interviurile copiilor din Bucha sau aud poveștile prietenilor mei despre copiii lor, îmi dau seama că cei mici nu înțeleg totul la fel cum o fac adulții. Ei privesc în esență. Așa cum a spus un copil mic: ”De ce sunt rușii atât de răi cu noi? Au fost bătuți acasă?”, a spus Olena Zelenska.

Volodimir Zelenski a declarat că el este principala țintă a rușilor

La puțin timp după debutul conflictului, Volodimir Zelenski a declarat că el este principala țintă a rușilor. A doua ar fi familia sa. Prima doamnă a Ucrainei a fost întrebată cum face față acestei amenințări. Ea a răspuns însă că nu mai sunt doar ei ținta numărul 1, ci toți ucrainenii.

”Din anumite motive, mi se pune în mod constant această întrebare. Dar dacă te uiți cu atenție, devine clar că fiecare ucrainean este o țintă pentru ruși: fiecare femeie, fiecare copil. Cei care au murit zilele trecute din cauza unei rachete rusești în timp ce încercau să fugă din Kramatorsk nu erau membri ai familiei prezidențiale, erau doar ucraineni. Deci ținta numărul unu pentru inamic suntem noi toți E ca şi cum am merge pe sârmă. Dacă stai prea mult să te gândeşti, pierzi din timp şi echilibru, a mai transmis soția președintelui.

Olena Zelenska a spus că este nevoie să meargă mai departe pentru a rezista, iar singura alinare pe care o are este faptul că poate proteja oameni.

„Ca să rezişti, trebuie să mergi mai departe, să faci ce ai de făcut. Aşa rezistă şi ucrainenii mei. Mulţi care au scăpat din infern, care au văzut ghearele morţii spun că cel mai bun medicament este să acţionezi, să faci ceva, să fii util cuiva. Mă alină faptul că protejez oamenii. Responsabilitatea te disciplinează”, a spus ea, precizând că rezistă cu greu.

Adauga un comentariu