Actualitate

Olguța Vasilescu, atac devastator ladresa Guvernului Orban: „De ce e România pe primul loc în regiune la decese?“

Publicat: 01 apr. 2020

România înregistrează peste un sfert din decesele COVID-19 din Europa Centrală și de Sud-Est, potrivit unui grafic worldometers.info. Fostul ministru Olguța Vasilescu reacționează dur într-o postare pe Facebook la această informație, identificând greșelile comise de Guvernul Orban de la începutul pandemiei.

„De ce e Romania pe primul loc in regiune la decese?

 1. Nu a asigurat carantina românilor din diaspora. În loc să rechiziționeze hotelurile care oricum erau goale – si patronii ar fi fost fericiți să ia bani de la guvern pentru carantină – Guvernul i-a „escortat” pe românii din diaspora la „izolare”, după care Dumnezeu cu mila!
 2. Nu a făcut nimic ca să aibă stocuri de echipamente de protecție pentru medici. Putea să pună industria internă să facă astfel de echipamente incă din ianuarie.
 3. TIMP DE 1 LUNĂ CEL PUȚIN NU AM AVUT TESTE ÎN ROMÂNIA!
 4. A mers pe strategia stupidă: Testăm doar oamenii cu simptome clare. Peste 60% din cei infectați au fost lăsați să infecteze în continuare.
 5. NU A FĂCUT NIMIC NOTABIL PENTRU CREȘTEREA CAPACITĂȚII DE TESTARE.
 6. Nu a făcut nimic notabil pentru creșterea capacității de paturi de ATI sau pentru achizitionarea de ventilatoare care sunt vitale in perioada de stare a bolii.
 7. A minimalizat în permamentă situația, afectând astfel grav nivelul de conformare voluntară a populației la restrincții și responsabilitate. De la „o răceala ca oricare alta”, la mesajul cretin „avem puține confirmări”, cu omisiunea că avem si putine teste.
 8. Măsurile luate au fost tardive, deși avea exemplul Italiei care era elocvent.”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.Comentarii
 • Din 14 ianuarie 2020 la un post TV se vorbea de aparitia coronavirusului in noiembrie in China si in decembrie in Italia.
  Nu interesa pe nimeni nimic. Toti conducatorii erau pasivi . Ii interesau doar scaunul priministrului. Sa le fie rusine.

 • javrelor psdiste donati toata averea furata de la statul roman catre sanatate…….puscaria sa va manince ….unde sunt spitalele promise de 8 ani de cand sunteti la putere…….fa olguto date cu capul de pereti

 • Javrelor pdl-iste actuali pnl-isti , ați închis 67 de spitale și ați lăsat să plece din tara peste 16000 de medici (fără a mai lua în calcul ceilalți specialiști din sistemul medical) și ați furat din bani publici prin construirea de terenuri de fotbal in panta și săli de sport la sate etc miliarde de euro. Canaliilor, sa vi se confiște toate averile până la rude de gradul 3 și să fiți condamnați pe viață pentru genocidul de acum! Canaliilor

 • Fa limbricule, da o căutare pe internet și vezi cat a stat la guvernare PSD -ul din 2012 și până acum. Manipulare de genul securisto-comunisto-fascistoid s-o faci la tine pe uliță!

Adauga un comentariu