Cancan ultimă oră

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, a făcut un anunț cutremurător: „A fost lăsat să moară!”

Publicat: 11 iul. 2020

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, a făcut, în urmă cu o zi, un anunț cutremurător pe Facebook! Este vorba despre profesorul doctor Pavel Chirilă.

Olivia a anunțat că renumitul profesor universitar Pavel Chirilă, supranumit părintele homeopatiei românești, a suferit o grea pierdere în familia lui. „Îmi exprim stupoarea și profundul regret pentru pierderea domnului profesor doctor Pavel Chirilă și a familiei sale, după ce nepotul lui, de numai doi ani, grav accidentat, a fost plimbat între spitale, refuzîndu-i-se internarea și fiind lăsat să moară de către sistemul medical românesc”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

”Of Doamne! Condoleanţe. Multă putere familiei pentru a putea trece peste acesta mare durere ai această nepăsare din partea unui sistem sanitar bolnav”, ”Doamne ferește, ce lovitură! Atât de trist și atât de nedrept”, ”Putere multă să poată merge mai departe, e grea invercarea asta, sincere condoleanţe”, au fost câteva dintre comentariile de condoleanțe aduse de prietenii virtuali ai Oliviei.

Anunțul cutremurător făcut de Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu

Olivia Steer s-a aflat într-un război mediatic în urmă cu două luni, după o postare halucinantă pe Facebook. Olivia era de părere că vaccinul anti-gripal ar putea fi cauzator chiar de…coronavirus! ”Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, până la toamnă. Îl înţeleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Tot ea îi lua apărarea lui Viorel Cataramă, omul de afaceri care a vrut să demonstreze că noul coronavirus este doar o simplă răceală, astfel că s-a dus într-un sat focar COVID-19, s-a îmbrățișat cu oamenii de acolo pentru a se infecta. ”Tot ce îmi doresc e să urmăresc cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a scris soția lui Andi Moisescu, pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu