Actualitate

Omul de afaceri Gruia Stoica dezminte fake news-urile din ultima perioadă: Sunt în România

Publicat: 31 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Omul de afaceri Gruia Stoica dezminte fake news-urile din ultima perioadă Sunt în România
Gruia Stoica este omul care conduce GRAMPET

Omul de afaceri Gruia Stoica a ales, printr-o postare publicată pe o reţea de socializare să dezminte fake news-urile din ultima perioadă din massmedia care îl dădeau plecat din tară. Acesta a explicat că se află în România şi că este absolut şocat de o parte din massmedia şi de faptul că acestea dezinfomează opinia publică cu bună credință.

De altfel, ca o mărturie a faptului că se află în România, Stoica și-a dat un check-in la o terasă din zona Dorobanți din municipiul București.

Gruia Stoica este în România și a fost chiar şi în Iași

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, cunoscutul om de afaceri Gruia Stoica a declarat că este în România şi că a fost oripilat de informaţiile care circulă pe canalele de informare media, canale care nu au verificat sau nu au vrut să verifice corectitudinea acestora. De altfel, Stoica explică faptul că a fost plecat din București, dar nu în Dubai ci mai exact în Iași unde a discutat cu avocaţii acestuia şi cu judecătorii Curţii de Apel Iași pentru stabilirea unui nou termen într-un proces din 2003.

Savurând o prăjitură la Chocolat-ul din Dorobanți, alături de prieteni, aflu de la ei că „sunt plecat” cu treabă prin Dubai. Se zvonește „pe surse”, pe anumite canale media „bine intenționate”, că aș fi avut o întâlnire foarte importantă, cu oameni influenți.

Mă văd nevoit să confirm informația, dar cu anumite precizări. Da, am fost plecat, dar nu în Dubai, ci la Iași. Da, am avut o întâlnire foarte importantă, dar nu cu domnii Dîncu, Coldea și Vargă, ci cu judecătorii Curții de Apel de la Iași și cu avocații mei, pentru un nou termen în dosarul pe care canalele media „bine intenționate” l-au tot mediatizat, un dosar despre o presupusă infracțiune din 2003, deci în urmă cu 18 ani. menționează Stoica

Nu m-am întâlnit în viaţa mea cu Neluțu Varga

În altă ordine de idei, Gruia Stoica a explicat că un alt fake news grosolan apărut în mass media este faptul că omul de afaceri s-ar fi întâlnit cu Neluțu Varga. Acesta susţine că nu l-a întâlnit niciodată pe Vargă, iar cu Florian Coldea şi cu Vasile Dîncu a avut întâlniri doar la evenimente publice:

Concret, nu a existat o astfel de întâlnire, recent sau cu altă ocazie, deoarece pe domnul Neluțu Varga nu l-am întâlnit în viața mea, iar cu domnii Vasile Dîncu și Florian Coldea m-am intersectat cu mulți ani de zile în urmă doar la evenimente publice.

În rest, sunt în țară și sunt foarte bine, deocamdată nu m-a atins COVID19 și nici pe familia mea, fără de care nu aș putea trăi altundeva. Sunt un om responsabil care își face datoria față de țara sa, plătind pe timp de pandemie globală cele peste 7000 de salarii ale angajaților grupului plus taxele și impozitele la bugetul țării.
Nu este prima dată când sunt atacat nejustificat, informațiile transmise în spațiul public fiind pură speculație, ceea ce spune foarte multe despre deontologia profesională și genul de „jurnalism” pe care îl promovează anumite instituții media.

Este regretabil că unele grupuri de interese aleg să manipuleze astfel opinia publică. Le reamintesc, totodată, că sunt un cetățean cu libertăți depline și îmi rezerv dreptul la viața privată și dreptul la replică. a conchis Gruia Stoica.

Cine este Gruia Stoica

Gruia Stoica este un om de afaceri din România care conduce grupul GRAMPET. De altfel, acest grup este prima multinațională din România. GRAMPET, o companie feroviară cu capital românesc susţine că anul 2020 a fost un an în care s-a văzut ce au construit în materie de infrastructură strategică în ultimii 20 de ani. Menţionăm faptul că grupul GRAMPET este prima multinaţională cu capital românesc care a luat fiinţă în România.

De altfel, Gruia Stoica a cumpărat și RAFO Oneşti pentru suma de 6 milioane de dolari fiind o investiție extrem de importantă mai ales în contextul pandemic cu care se confruntă România.

Adauga un comentariu