Sport

Opt echipe s-au calificat deja în optimile Ligii Campionilor. Toate calculele înaintea ultimei etape din grupe

Publicat: 29 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Opt echipe s-au calificat deja în optimile Ligii Campionilor. Toate calculele înaintea ultimei etape din grupe

Opt echipe s-au calificat deja în optimile de finală ale Ligii Campionilor, înaintea partidelor din ultima etapă a fazei grupelor. Barcelona și RB Leipzig sunt ultimele două formații care au obținut biletele pentru faza următoare a competiției. PSG, Real Madrid, Bayern Munchen, Tottenham, Manchester City și Juventus sunt celelalte formații calificate deja pentru optimi.
În grupa A, Paris Saint Germain și-a asigurat primul loc, iar Real Madrid poziția secundă. Club Brugge și Galatasaray se vor lupta doar pentru locul 3, care duce în Europa League.
Situația în privința calificatelor e la fel de clară și în grupa B. Barcelona și Tottenham, în această ordine, vor merge în optimi. Steaua Roșie și Olympiacos își vor disputa locul 3, de UEL.
Manchester City va câștiga grupa C, unde avem însă un duel teribil pentru locul 2. Șahtior Donețk are șase puncte și e urmată de Dinamo Zagreb (cinci puncte) și Atalanta (patru puncte).

Liverpool e obligată să nu piardă la Salzburg

În grupa D, Juventus e sigură de locul 1, iar Atletico Madrid (șapte puncte) luptă pentru calificare cu Leverkusen (șase puncte). Lokomotiv Moscova (trei puncte) nu mai are șanse nici la UEL.
Grupa E oferă un duel în trei pentru calificare. Liverpool are zece puncte, însă e obligată să nu piardă la Salzburg (șapte puncte) pentru a nu fi eliminată din Liga Campionilor, în condițiile în care Napoli (nouă puncte) e mare favorită contra lui Genk (un punct).
Barcelona a câștigat deja grupa F (11 puncte), iar Inter și Dortmund (câte șapte puncte) se vor duela de la distanță pentru poziția secundă.
În grupa G, RB Leipzig (zece puncte) e deja calificată, iar Zenit și Lyon (câte șapte puncte) luptă pentru al doilea loc în optimi. Benfica (patru puncte) mai are speranțe doar la Europa League.
Grupa H propune un alt duel în trei pentru optimile Ligii Campionilor, între Ajax (zece puncte), Chelsea și Valencia (câte opt puncte). Lille (un punct) e deja eliminată

Adauga un comentariu