Actualitate

Opulența e la ea acasă: Câți bani a dat pe hârtia igienică Dorian Popa!

Publicat: 27 oct. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Opulența e la ea acasă Câți bani a dat pe hârtia igienică Dorian Popa
Mulți au vrut să știe câți bani a dat pe hârtia igienică Dorian Popa

Dorian Popa nu se poate plânge că nu îi merge și că nu face bani, iar acest lucru se poate observa cu ușurință datorită casei și mașinilor scumpe pe care le are. Mulți au vrut să știe câți bani a dat pe hârtia igienică Dorian Popa. Influencerul a decis să facă o aroganță și să cumpere hârtie igienică neagră, pentru a se potrivi mai bine în baia locuinței sale.

Câți bani a dat pe hârtia igienică Dorian Popa!

Dorian Popa nu se uită la bani atunci când vine vorba de ce își dorește și, recent, a făcut o achiziție cel puțin interesantă. Artistul a renunțat la hârtia igienică pe care toată lumea o știe și a trecut la nivelul următor, asemenea vedetelor de peste ocean.

Hârtia igienică neagră a făcut furori în mediul online, dar, deși multora le-a plăcut, puțini sunt cei care și-o permit. Ei bine, pentru Dorian Popa prețul nu este o problemă, așa că, a băgat mâna în buzunar și a cumpărat-o.

Dorian Popa a promovat hârtia igienică neagră pe canalul său de YouTube, dar nu a dezvăluit și prețul pe care trebuie să-l plătească cei interesați de acest produs. Pe platforma OLX, cineva vinde un set de patru role de hârtie igienică neagră la un preț incredibil de mare, de aproape 5.000 de euro. E clar că nu mulți sunt cei care și-ar permite să-și facă un astfel de capriciu!

Cei interesați să achiziționeze hârtia igienică promovată de Dorian Popa trebuie să fie gata să cheltuiască câteva mii de euro. În timp ce un set obișnuit de role de hârtie igienică are un preț de aproximativ 20 de lei, patru role din această varietate se vând pentru o sumă impresionantă de 5.000 de euro. Este demn de menționat că această hârtie igienică este prezentată într-un ambalaj de lux, cu detalii grafice la nivel premium.

Dorian Popa a dezvăluit secretul care îi aduce mulți bani

Deși este cunoscut datorită rolului din serialul „Pariu cu Viața”, dar și datorită vlogg-urilor pe care le face, Dorian Popa și-a lărgit sfera antreprenorială. Pe lângă concertele pe care le susține, acesta a intrat în construcții, iar banii pe care îi face nu sunt deloc puțini.

De multe ori, Dorian Popa este criticat pentru stilul de viață luxos pe care îl are, dar acesta preferă să nu bage în seamă gurile rele și să își vadă, în continuare, de treabă. Pe contul lui de TikTok, acesta a dezvăluit ce îl ajută să se bucure de tot ceea ce are în prezent.

„Muncă, tată, credință în Dumnezeu și bunătate. Matei 5:5: Ferice de cei buni, căci ei vor moșteni pământul”, a fost mesajul postat de Dorian Popa.

Recent, Paula Seling a postat un mesaj pe rețelele de socializare, alături de câteva poze. Fiica ei, Elena și-a dorit foarte mult să îl cunoască pe Dorian Popa, iar mama ei i-a îndeplinit dorința.Micuța s-a întâlnit cu artistul, dar și cu patrupedul acestuia, Cheluțu. Artista a rămas impresionată de sfaturile pe care actorul i le-a oferit fiicei sale și i-a mulțumit public.

„Elena m-a întrebat, timid, dacă nu am numărul lui Dorian Popa pentru că ar vrea să îl cunoască, pe el și pe Cheluțu. Am dat repede niște telefoane și am reușit să îl găsesc. Cel mai mult mi-au plăcut sfaturile minunate pe care i le-a dat Elenei, cu o dicție impecabilă și o exprimare corectă. Mulțumesc pentru disponibilitate și amabilitate!“, a scris Paula Seling pe Instagram.

Ultima extravaganță făcută de influencer are legătura cu baia lui și puțini știu câți bani a dat pe hârtia igienică Dorian Popa.

Comentarii
Adauga un comentariu