Actualitate

Organizatorii Afterhills isi vand masinile pentru ca nu au bani sa plateasca artistii? FOTO

Publicat: 28 mai 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Afaceristii controversati care organizeaza festivalul de muzica din Iasi au scos la vanzare o masina de lux abia cumparata pentru a face rost de bani

Se pare ca organizatorii festivalului Afterhills se afla in criza de bani. Cu putin timp inainte de inceperea festivalului de muzica, unul dintre personajele care se ocupa de organizare si-a scos masina de lux la vanzare.

Citeste si : Inca o teapa marca Bogdan Gheorghiu! Clientii de la Fratelli, trasi pe sfoara de actionarii clubului de fite

Catalin Leahu, care este totodata actionar la clubul Fratelli din Iasi, alaturi de controversatul afacerist Bogdan Gheorghiu, si-a pus autoturismul la vanzare pe site-urile de anunturi. Acesta incearca sa isi vanda autoturismul BMW model X6 M50d, fabricat in 2017, cu suma de 79.000 euro. Abia achizitionata, la cumparare anul trecut masina a costat 138.000 euro, ceea ce arata criza in care se afla acestia.

Probabil ca si din acest motiv au fost anuntati foarte tarziu artistii care vor urca pe scena la Iasi la Afterhills. Acum ramane de vazut daca Leahu si Gheorghiu si asociatii lor vor avea bani sa poata plati onorariile artistilor la festivalul de pe tapsanul de langa Miroslava.

Citeste si : Se anunta un esec rasunator! Festivalul Afterhills a murit la nastere. Detalii incendiare despre organizatorii evenimentului – FOTO

Actionarii Fratelli i-au pus pe clientii clubului intr-o situatie total nefasta anul trecut, atunci cand la inaugurarea terasei au anuntat o mega petrecere care nu a mai avut loc. Toata luna iulie a anului trecut, site-urile de socializare erau pline cu anunturi despre faptul ca in clubul Fratelli, detinut de Bogdan Gheorghiu si Catalin Leahu, invitat special va fi DJ Sylvan Armand.

Iesenii care au crezut ca patronii de la Fratelli sunt oameni seriosi si de cuvant si-au luat o mare teapa: DJ Sylvan Armand nu a mai venit la club pentru inaugurarea terasei. Bogdan Gheorghiu este totodata si fostul patron al lantului de amaneturi Express Credit Amanet, pe care l-a vandut unui fond de investitii american pentru o suma de cateva milioane de euro, iar acum se ocupa de afaceri imobiliare.

Adauga un comentariu