Magazin

Otetul De Mere, MINUNE pentru pielea ta

Publicat: 08 mart. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Otetul De Mere MINUNE pentru pielea ta
1

Esti in cautare unor solutii pentru a-ti mentine pielea stralucitoare? Deschide dulapul din bucatarie! S-ar putea sa ai o sticla de otet de mere pe acolo. Este cat se poate de adevarat ca oamenii se intorc la elementele de baza din bucatariile lor pentru a cauta solutii pentru mentinerea frumusetii, acestea dovedindu-si in timp efectele benefice asupra pielii, dar nu numai.

Iata cateva moduri prin care poti folosi otetul de mere pentru a-ti pastra frumsetea pielii:

Toner
Ca toner, otetul de mere poate curata bine pielea si reduce inflamatiile. Acest lucru este recomandat daca ai psoriazis sau acnee. Pur si simplu cateva picaturi de otet pe un tampon de vata, cu care sa freci toata fata sunt suficiente pentru a minimiza petele.

Citeste si De ce este marul regele fructelor. Beneficii pentru sanatate, noutati, precautii

Masca de fata
Combina parti egale de otet de mere si argila (in cazul in care nu ai argila, utilizeaza bicarbonat de sodiu). Pentru o curatare eficienta a porilor, lasa aceasta masca pe fata sa actioneze timp de 10 minute. Clateste bine cu apa calduta si vei vedea ca fata ta va ramane perfect curata.

Deodorant
Poate parea o recomandare ciudata, avand in vedere ca otetul de mere miroase intepator. Vei vedea insa ca natura antibacteriana a otetului de mere va opri mirosul axilei. Nu iti face griji cu privire la mirosul strident al otetului. Aplica-l si lasa-l sa se usuce pentru cateva minute si vei vedea ca mirosul se va neutraliza si va disparea imediat!

Citeste si Alimente care te ajuta sa SLABESTI

Tratament impotriva ciupercilor pielii
Daca ai probleme cu ciuperca pielii, otetul de mere poate fi o solutie buna. Scufunda zona afectata in otet de mere sau aplica-l doar in acea zona, de cel putin de doua ori pe zi. S-ar putea sa usture putin, dar va sterge cu siguranta chiar si cele mai puternice urme ale ciupercilor pielii.

Arsurile solare
Prea multa expunere la soare, chiar si cu suficienta protectie solara, poate provoca arsuri. Este o situatie dureroasa si nefericita, dar daca ai o asemenea problema, dilueaza otet de mere in apa si sterge zona afectata. Pentru a diminua usturimea pielii si pentru o senzatie linistitoare si relaxanta, poti adauga o cana de otet de mere in cada atunci cand faci baie.

Solutie de baie
Adauga cel putin doua capace de otet de mere in apa calda pentru baie si bucura-te pentru cateva minute de acest rasfat. Toxinele vor fi eliminate din corp, iar pielea va ramane hidratata.

Citeste si Ai nasul infundat? Iata 12 remedii naturale

Alte beneficii ale otetului de mere asupra pielii
Pe langa aceste beneficii, otetul de mere este de asemenea, bogat in acizi alfa hidroxi, care ajuta pielea sa scape de celulele moarte. Acesta poate ajuta pielea sa elimine petele de varsta si petele cauzate de soare, echilibreaza nivelul pH-ului, reduce aspectul de pori deschisi si accelereaza vindecarea acneei.
• tratament impotriva matretii
• curata si elimina mizeria de pe par
• scade tensiunea arteriala
• imbunatateste digestia
• reduce arsurile la stomac
• lupta impotriva infectiilor cu Candida
• curata si dezinfecteaza suprafetele

Sursa: belessa.ro

Adauga un comentariu