Cancan

Otniela, fosta concurentă de la Ferma, este suspectă de coronavirus. Sora ei a fost deja diagnosticată

Publicat: 20 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Otniela fosta concurentă de la Ferma este suspectă de coronavirus. Sora ei a fost deja diagnosticată
Otniela, fosta concurentă de la Ferma, este suspectă de coronavirus. Frumoasa blondina trece prin momente grele după ce sora ei a fast deja diagnosticată cu noul coronavirus

Otniela, fosta concurentă de la Ferma, este suspectă de coronavirus. Frumoasa blondină trece prin momente grele după ce sora ei a fost deja diagnosticată cu noul coronavirus. Totul se pare că a început în urmă cu câteva zile, atunci când sora ei, Lisiana ar fi fost depistată pozitiv cu SARS-CoV-2.

Avand o relație apropiata, la aflarea veștii, Otniela s-ar fi îndreptat către o clinică medicală din București, acolo unde și-ar fi făcut testul.

Otniela este suspectă de coronavirus

Până la sosirea mult-așteptatului rezultat, campioana momentelor senzuale de la ”Ferma” trăiește clipe tensionate, sub amenințarea temutului virus. Cea supranumita Shakira pe platourile de filmare de la “Ferma” și-a prezentat dressingul uriaș, dar mai ales colorat pe care îl are, unei echipe de jurnaliști.

Otniela a mărturisit că își recondiționează unele dintre haine, iar pe altele – pe care încă le poartă – le-a cumpărat în timpul liceului. De curand, Shakira de Romania si-a pus silicoane.

“Nu aș spune că sunt o împătimită a shopping-ului, cu toate că cine întră în camera mea zice: «Uau!». Pare cumva că fac shopping în fiecare zi, s-au strâns unele haine, am piese care sunt de 5-6, chiar 10 ani, le mai tai, le mai adaug ceva. Nu la toate piesele fac asta, dar am piese pe care le reciclez, că să zic așa.

Cred că stilul ține foarte mult de personalitatea pe care o ai. Nu pot să spun că aș avea niște ingrediente, merg pe ideea că trebuie să te simți bine. Dacă ai un tricou, nu știu, și îl porți cum trebuie să îl porți, îl desfaci, lași un umăr (n.r.: gol)… atitudinea aia schimbă tot! Poți să ai toate hainele, toate brandurile din lume, dacă nu te simți tu bine și nu știi să porți haina și te poartă haina pe tine, mi se pare că nu… De fapt, stilul ești tu, nu, haina. Nu îți face stilul haina (…)”, a declarat Otniela pentru verdict.ro.

Otniela Sandu este suspectă de coronavirus. Blondina a absolvit Facultatea de Jurnalism și a început cu o carieră de makeup artist. În plus, ea a cochetat și cu actoria. În prezent, vedeta își dorește să aprofundeze cât mai mult acest domeniu.

Vali Bărbulescu a divorțat din cauza ei?

Anul trecut, pe când era concurent la ”Ferma”, Bărbulescu i-a propus Otnielei că, la finalul competitiei de la PRO TV, să iasă în oraș cu el și cu iubita lui, motivând că Delia e bisexuală. Fără să se gândească la consecințele vorbelor și acțiunilor sale din realityshow, Vali a sperat că iubita lui vă fi supărată doar pentru că a lăsat-o singură în lunile în care s-a filmat emisiunea, nu și pentru avansurile pe care i le făcea colegei sale.

”Atâția ani de relație o validează pe ea, cu toate calitățile pe care le are. Este singura persoană din lume care a reușit să mă facă să-mi fac patul! Este copleșitor. Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră și m-am simțit cel mai prost din viața mea”, a povestit Vali Bărbulescu, la emisiunea ”Vorbește lumea”.

După plecarea lui Vali Bărbulescu de la Ferma, situaţia lui de acasă nu a mai fost pusă în pericol de Otniela, având în vedere că DJ-ul avea o iubită, pe Delia Tudose. Aceasta a dezvăluit, la acea vreme, că nu s-a simţit deloc ameninţată de „Shakira”, deşi comportamentul afişat de Vali pe parcursul emisiunii cu privire la Otniela nu i-a adus acestuia prea multă cinste, având în vedere că era deja într-o relaţie.

Adauga un comentariu