Actualitate

Ovidiu Mugurel Laicu: „Începând de azi intrăm într-o nouă epocă întunecată”

Publicat: 10 oct. 2019
1015 Vizite 21 Comentarii

Parlamentul a adoptat joi moțiunea de cenzură cu 238 voturi „pentru” dintre cele 242 valabil exprimate (în total au fost 245 de voturi). Au fost și 4 voturi împotriva demiterii, în contextul în care parlamentarii PSD au fost în sală dar nu au votat. Acest subiect a fost intens dezbătut de întreaga Românie. Desigur că au existat şi foarte multe voci importante din politica românească care s-au făcut remarcate. Ovidiu Mugurel Laicu a făcut o declaraţie prin care punctează impactul pe care îl are această moţiune pentru cetăţeni.

„PSD a pierdut acum o bătălie politică, dar nu PSD-ul este marele învins.
Cei care vor pierde cel mai mult sunt cetățenii României.
Începând de azi, intrăm într-o nouă epocă întunecată a AUSTERITĂȚII.
Vor urma zile negre pentru România!
Adunătura asta flamanda aşteaptă să se înfrupte fără milă din tot ceea ce a construit PSD în ultimii trei ani.
Vor devora tot!
Cu siguranță se vor sfâşia între ei pentru fiecare bucăţică din ceva.
Astăzi nu PSD-ul a fost învins!
Poporul român a fost!
Asta ca să știm ce ne aşteaptă!
Moțiunea a trecut, vom merge în opoziție.
Se încheie una dintre cele mai bune guvernări pe care le-a avut România după Revoluție.
Românii vor avea ocazia să facă comparația.
Nu mă refer aici doar la măsurile crunte de austeritate anunțate deja ( culmea,de oamenii care încă nu au ajuns la …butoane,dar care cred că au dat de o mâna cerească…)
Cu siguranța , omul nu va mai fi pus în centru preocupărilor.
Vine o adunătură de partide ( un fel de ghiveci călugăresc) care au înjurat PSD vreme de 3 ani că majorăm prea mult pensiile și salariile și că scădem prea mult taxele.
Este clar au o altă viziune!
Vor anula creșterile de venituri și mulți dintre români își vor pierde locul de muncă( măsuri deja anunțate)
Romanii vor vedea că nu vor face nici investițiile pentru care au acuzat PSD în mod constant!
Pentru că nu lipsa banilor a fost obstacolul, ci constrângerile interne și externe, care nu permit un ritm mai susținut.
Vor veni și vor încălca tot ceea ce cereau PSD să nu facă!
Vor să modifice legile justiției prin ordonanță de urgență, vor numi politic procurorii, vor decapita parchete sau le vor desființa cu totul, vor crește tarifele la utilități și vor lăsa dobânzile să urce din nou la cer.
Nu vor mai fi măsuri protecționiste pentru economia națională, pentru fermierii români, pentru antreprenorii noștri.
Romanii vor fi din nou cetățeni de rangul 2 la ei acasă!!!
Cei care vor să profite și să vină acum la guvernare spun că o astfel de abordare este naționalistă și anti-europeană.
Dar mai avem o șansă să oprim tăvălugul austerității care vine peste noi.
Votul din noiembrie.
Putem trimite la Cotroceni un nou președinte care să sprijine un guvern pentru continuarea măsurilor sociale pe care le-am început, și pentru aplicarea calendarului de majorări de venituri pe care, altfel, le veți pierde.
Vom avea un vot care poate însemna enorm pentru viața familiilor noasrea în următorii 4-5 ani.
Depinde numai de noi , cum să-l folosib
Noi, cei din PSD, ne vom regrupa și vom fi din nou în prima linie ca să luptăm cu adevărat pentru fiecare român, așa cum am făcut-o de fiecare dată
Mulţumim aleșilor noștri colegilor senatori şi deputaţi pentru modul în care au dus lupta de azi…din păcate, trădarea şi-a făcut din nou loc între noi.
Dar, mergem mai departe.
Pentru romani şi pentru România!”, a declarat Ovidiu Mugure Laiculoading...

Comentarii
 • P.S. comentariul individului Laicu e scris de cei 5 angajati de la DRDP Iasi care se ocupa cu linsarea din zona comunicării. Chiar credeti ca bețivul de Laicu poate scrie 4 randuri? Uite cum se duc banii publici pe 5 angajati cu salarii de lux. Ca sa fiu convingător va prezint indivizii: zacreschi zamfira, zacreschi aurei, popovici dedicatul, patroniceanu grevei si inca un jucăuș fara nume by evenimentul de iesi !!!

 • Asa pentru cititori. … La DRDP Iasi sunt 5 mincinoși de lux care se ocupa cu scrierea postarilor acestui avortel… astept replica cacaceilor !!!

 • Buna dimineața! Penibil sa scriu aici , dar imi asum acest lucru. Sunt Brandussa si vreau să vă spun că în acest moment am început să sper. Acest dn Laicu m a terorizat pe mine si familia mea timp de 5 ani, am primit poze si astazi de undeva din arabia saudita … tot incearca sa ma impresioneze!!! Mama mea a primit , pe viata, un contract de consultanta la o cămară din Calugareni NT dat cu dedicatie de acest domn tot sa incerce sa-mi controloze familia. Finis Ovidiu,

 • Dragii mei plec la Durău să sărbătoresc apropiata și iminenta demitere a lui Laicu de la DRDP Moldova ! Ludovic să te miști repede și cu talent în această chestiune !

 • Stimati redactori BZI! Nu credem ca astfel de articole pot atrage cumparatori si cititori ai ziarului, nu mai postati prostii si ineptii publicate(dar nu scrise) de un asemenea exemplar analfabet, lipsit de simtul realitatii, alcoolic, incult si josnic, care este folosit de PSD pe post de caine care sare la gat, muscator de maini si funduri!

 • Stimati redactori BZI! Nu credem ca astfel de articole va aduc o crestere a vanzarii ziarului sau o crestere a vizualizarilor, nu mai publicati materiale postate (dar nu scrise) de o astfel de persoana (cunoscuta foarte bine in Iasi) inculta, penala, lipsita de bun simt, alcoolic, badaran care nu face decat sa imprastie cu injurii si mizerii, folosit de catre PSD la un moment dat doar ca un caine care sare la gatul, musca de maini sau de fund pe cei care sunt indezirabili (a se vedea cazul Chirica)!

 • Brandusa, cred ca exagerezi maxim cu dragostea fata de tine pentru ca de doi ani, locul tau e ocupat de o doamnă mult mai frumoasă ca tine , care nu suna la 112 si nu reclama, își asumă locul in societate si trage foloasele cuvenite oferite din inima!

 • Distractie plăcută! Eu am rămas în Iasi sa vad cand se stinge lumina in biroul lui Laiku care tine cat tot etajul 1 din clădirea DDR Iasi de pe sos Națională zona K9. Biroul a fost amenajat cu scara interioară proprie spre zona SPA de la subsol, mini.piscina, bar, camera cu pat matrimonial, bara pentru fetitele de companie, ….

 • Buna seara! Am inteles ca dn V.laicu are ca amorezat una de la juridic, nu o cunosc, însă îi dau un sfat, lipsește de tot ce vine de la acest director, devine de necontrolat daca il refuzi, nu accepta nici macar 2 bani de la el. Eu am primit mai mult decât jigniri/palme .. . E foarte important sa fii o persoana libera !!!!

 • Chiria 15 euro ptr un metru pătrat pe care o platesc drumurile nationale in cladirea de la K9 este mic, avand in vedere dotarile de care vorbeste boss. O sa analizez situatia! Multumesc boss!

 • Chiria 15 euro ptr un metru pătrat pe care o platesc drumurile nationale in cladirea de la K9 este mic, avand in vedere dotarile de care vorbeste boss. O sa analizez situatia! Multumesc boss, rămân dator!

 • Accidentul de la Baltati cu 4 morți se datorează neasigurarii rugozitatii caii de rulare a DN. Investițiile doar cu dedicatie făcute de Laicu in BT, SV, NT si BC au condus la degradarea nepermisă a DN din SDN Iasi, cu excepția a 3.2 km din Războieni unde s au perindat toți pupincuristii zonei ca MARCEL ARAGAZEL, Ekispan, Sorociaun urmașul lui Vlad zis si „bate palma la 25000 euro pe 10 km de reparații pe suprafete nevazute” mai nou definite ca infinite (extinse, intise)

 • Mvaiii sunt ingriojorata cui mai sug eu cariciul, nu pleca pisoiul meu, cine mai imi mareste salariul? Cine ma mai face directoare? Cine imi mai da masina? Cine, cine, cine?

 • Ce bine ca s a sfârșit.. m am săturat de iaurdul expirat care nici macar nu se mai scurgea din instalatia_ canalizare lui Laiku… Laicu e expirat.

 • Dragii mei pds isti ati venit 99 in 2 ani la drdp cemtral urmeaza epurarea asta dc nu veti suge cariciul urmatorului genul filmului: hauta,romila, popovici, nadia regina, ungureanu, clanul balaban….episodul 2 enu wtam si restul 5 zile dragii mei

 • Individul ăsta nu e capabil să lege câteva cuvinte într-o propoziție simpla. Se vede tocmai de la Botoșani că textul nu e scris de el, cel mai probabil stăpânul Stanciu este autorul.

 • Lăsați femeia în pace ca e căsătorită și dacă se închide cu el în birou e doar pt a discuta spete juridice, în nici un caz ce sugerați voi, iar dacă ia mărit salariul e pt ca face treaba buna, sau dacă pleacă amândoi în delegații, e în interese de serviciu, și dacă o pune directoare e tot ca e buna profesional, e pregătită

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit