Cancan

Ozana Barabancea – criticată că își editează pozele. Care a fost reacția vedetei

Publicat: 13 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ozana Barabancea - criticată că își editează pozele. Care a fost reacția vedetei
Ozana Barabancea s-a simțit ofensată când fanii i-au atras atenția că își modifică pozele

Ozana Barabancea – criticată că își editează pozele. În ultima vreme, Ozana postează din ce în ce mai multe imagini în mediul online. Și aceasta după ce vedeta s-a transformat radical în urma operației de micșorare a stomacului. Numai că, Ozana ar fi fost prinsă că își editează prea mult pozele.

Ozana Barabancea a reacționat după ce a fost criticată de internauți. Aceștia i-au atras atenția că își editează mult prea mult fotografiile pe care le postează în mediul online. Ozana Barabancea postează numeroase fotografii pe rețelele de socializare. Însă, internauții i-au spus că îşi editează prea mult pozele și foloseşte prea multe filtre.

Ozana Barabancea – criticată că își editează pozele

Astfel, la ultimele imagini postate de vedetă pe pagina de socializare nu au întârziat să apară criticile. Persoanele care au comentat au observat anumite detalii care nu concordă cu realitatea.

„Doamna Barabancea, sunt un om căruia nu-i place să îşi dea cu părerea, însă trebuie să vă spun că unele poze, şi cea la care comentez acum, sunt destul de prost editate. Nu ai cum să fi atât de slabă şi cu mâinile atât de groase. ? Nu o luaţi personal, am vrut doar să va spun adevărul. (…) Îmi pare rău, dar poza este nereuşită (mâinile şi picioarele sunt prea groase în comparaţie cu talia) (…) Dvs sunteţi oricum o frumoasă… nu cred că aveţi nevoie de trucaj!? (…) Ce s-a întâmplat cu faţa ta? De ce îţi editezi atât de mult pozele? (…) Mai uşor cu faceapp-ul. Dumnezeu ne-a creat după chipul şi asemănarea Lui, deci zic să te iubeşti şi să te arăţi exact aşa cum eşti tu pentru că eşti FRUMOASĂ fără faceapp”, au scris urmăritorii vedetei în mediul online.

În urma comentariilor primite, Ozana Barabancea nu a dorit să se lase mai prejos și a reacționat categoric. Mai mult, Ozana le-a vorbit de sus celor care au îndrăznit să comenteze de rău la adresa ei. Iar la ce tiradă a lansat împotriva celor care au criticat-o se pare că remarcile acestora au deranjat-o foarte tare.

Reacția a fost dură

„Bună dimineaţa, amabililor, inteligenţilor, înţelepţilor, imaturilor, naturalilor, neprihăniţilor, pioşilor! Semnez Eu, păcătoasa, editată, artificială, obraznică! Ce bine că SUNT! Lăsaţi mesajele de «lupi moralişti şi sfătoşii satului»! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Şi îmi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe şi-ar dori să fie măcar o zi din viaţă Ozana Barabancea. Redirecţionaţi-vă atenţia pe alte subiecte.

Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputinţa unora! Să nu mă deochi !? Amabilitatea adevărată trebuie să fie, în primul rând, o chestiune de caracter şi apoi de educaţie. Doamne, că tare desteaptă și frumoasă mai sunt! Am un singur defect: nu sunt perfectă, sunt doar genială și modestă”, a încheiat Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea – carte de vizită

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat. Au împreună doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria. De asemenea, amintim că Ozana Barabancea a fost infectată cu noul coronavirus.

După ce Ozana Barabancea a fost criticată că își editează pozele rămâne de văzut ce va face în continuare. Va mai apela la filtre și editare sau va lăsa imaginile nemodificate? Probabil va apela la prima variantă.

Adauga un comentariu