Cancan ultimă oră

Ozana Barabancea, în lacrimi. Chiar artista a anunțat decesul

Publicat: 21 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ozana Barabancea în lacrimi. Chiar artista a anunțat decesul
Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a lansat un apel disperat în urmă cu câteva zile, când cerea ajutorul pentru un adolescent grav bolnav. Vedeta are un suflet are și își dorește se implice în cât mai multe campanii umanitare. A luptat și i-a rugat pe oameni să se implice material pentru salvarea copilului. Vedeta a postat un mesaj disperat pe Facebook, pentru toții fanii ei, despre un caz foarte serios cu privire la tânărul care avea nevoie de o minune pentru a salva. Vedeta s-a rugat neîncetat și a sperat că tânărul se va însănătoși.

Ozana Barabancea a cerut ajutorul oamenilor

Din păcate, astăzi Ozana Barabancea a primit o veste tristă. Adolescentul a pierdut lupta cu viața și s-a stins, pe patul de spital după o lungă suferință. Totodată, Ozana Barabancea, emoționată de cele întâmplate, i-a sfătuit pe oameni să îi aprecieze pe cei din jur cât au ocazia și să le spună zilnic cât de mult îi iubesc.

„Andrei a plecat dintre noi tocmai azi ! S-a dus să-L intalnească pe Hristos ! A fost conștient și lucid pană în ultima clipă când simțea că nu mai are aer. Este cumplit de trist ! Așa un copil bun , blând și serios . Doamne Dumnezeule , ai grijă de sufletul lui Andrei ! Va mulțumesc pentru rugăciuni ! Să fiți buni în continuare cu ai voștri ! Să îi imbrațișați și să îi prețuiti ! Spune-ți-le parinților voștri cât de mult îi iubiți , cât de mult îi prețuiți ! Spuneți-le copiilor voștri , fraților voștri , surorilor voastre cât de mult inseamnă ei pentru voi ! Nu știm niciodată când ne imbrățișăm pentru ultima oară!?”, a scris Ozana Barabancea, pe Facebook.

Adauga un comentariu